Ο έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ υπέγραψε τη φανέλα του και την παρέδωσε σε έναν μικρό φίλο της Εθνικής και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί του.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτέλεσε σε ακόμα ένα παιχνίδι της ελληνικής ομάδας τον «μαγνήτη» όλων των βλεμμάτων στο ΟΑΚΑ.
Όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισε τα περισσότερα χειροκροτήματα και τις επευφημίες του κοινού που… γέμισε το γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει το τελευταίο παιχνίδι της Ελλάδας επί ελληνικού εδάφους, πριν από την αναχώρηση για το Ευρωμπάσκετ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.