Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πού ήταν τόσα χρόνια η Χρύσπα; Γιατί τα παράτησε όλα και εξαφανίστηκε

Πού ήταν τόσα χρόνια η Χρύσπα; Γιατί τα παράτησε όλα και εξαφανίστηκε

Τι συνέβη;

Ήταν καλοκαίρι του 2004 όταν η Ελλάδα χόρευε στον ρυθμό του τραγουδιού της Χρύσπας «Μου κάνει πλάκα ο Θεός».

Δεκαοκτώ χρόνια μετά, το ίδιο τραγούδι «ενηλικιώθηκε» και η Χρύσπα, σαν να µην πέρασε μια μέρα, το ξαναφέρνει στην επικαιρότητα χάρη στη live εκτέλεση σε ιδέα και ενορχήστρωση του Πάρη Κάλπου και σε στίχους του Πήγασου.

Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ξανασυστηθεί στο κοινό της: «Άνοιξε ο κλάδος µας επιτέλους, είμαι ανανεωμένη, κυκλοφόρησε η επανεκτέλεση και το επόμενο βήμα µου δισκογραφικά θα έχει τη δική µου υπογραφή. Θα ξανασυστηθούµε, κάνουμε µία νέα αρχή» δηλώνει στο «Secret» και εξηγεί πως μέσα στην καραντίνα έγραψε «διαμάντια».

Θα παρουσιάσει τραγούδια που έχουν τη δική της υπογραφή, αφού γράφει μουσική και στίχους: «Πάντα έγραφα. ∆εν τολμούσα, όμως, να το προχωρήσω. Η καραντίνα μου έδωσε άπλετο χρόνο να ασχοληθώ παραπάνω µε τη σύνθεση και έτσι βγήκαν διαμάντια, που θέλω να τα μοιραστώ µε τον κόσμο. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο στούντιο και δοκιμάζουμε διάφορους ήχους».

Όσο για το ύφος των κομματιών; «Θα είναι διαφορετικό. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως τα τραγούδια αυτά δεν έχουν τόσο λαϊκό ήχο, θα είναι πιο ώριμη  η Χρύσπα που θα ακούσετε» λέει.

Γιατί εξαφανίστηκε;

Η Χρύσπα για μια μεγάλη περίοδο αποτραβήχτηκε από τα φώτα της πίστας και… σπούδασε. Κάποιοι νόµιζαν πως εγκατέλειψε το τραγούδι, όμως εκείνη απλώς ήθελε να εκπληρώσει ένα μεγάλο της όνειρο.

«Ήθελα να τελειώσω τις σπουδές µου στον χορό. Τώρα πια έχω πάρει το δίπλωμά µου, κάτι που ήταν όνειρο ζωής, γιατί κάνω κλασικό μπαλέτο από τριών ετών. Το άφησα, όμως, στην εφηβεία. Όταν μεγαλώνει, όμως, κάποια πράγματα τα βλέπεις διαφορετικά. Το είχα βάλει πείσμα να το κάνω, γι’ αυτό και αποτραβήχτηκα λίγο» τονίζει.

Η Χρύσπα, που στο ξεκίνημά της έκανε τεράστια επιτυχία, θυμάται έντονα πως «κυκλοφορούσα στον δρόμο και ο περισσότερος κόμσος, λόγω της επιτυχίας του τραγουδιού ‘Μου κάνει πλάκα ο Θεός’, νόμιζε πως έχω βγει από κάποιο ριάλιτι ή από το Fame Story».

Η ίδια είναι μια γυναίκα χαμηλών τόνων και δεν της αρέσουν οι ίντριγκες. «∆εν θέλω να απασχολώ τη δημοσιότητα αν δεν έχω κάτι να πω. Ξέρω πως πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που δεν µε συμπαθούν, αλλά εγώ είμαι ο εαυτός µου και θα παραμείνω» ολοκληρώνει.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024