Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηράκλειο: Ξεσπά η σύζυγος του άτυχου μοτοσικλετιστή - «Ήταν εγκληματική αμέλεια»

Ηράκλειο: Ξεσπά η σύζυγος του άτυχου μοτοσικλετιστή – «Ήταν εγκληματική αμέλεια»

«Πρόκειται για δολοφονία» λέει η χήρα του οδηγού που έχασε τη ζωή του από πτώση δέντρου στο Ηράκλειο.

Την τιμωρία των ανθρώπων που ευθύνονται για το τραγικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή στον 51χρονο σύζυγό της ζητά η Σταυρούλα Μητρέλου.

Η χήρα του άτυχου μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του από πτώση δέντρου στο κέντρο του Ηρακλείου, ζήτησε δικαίωση για το σύζυγό της και υπογράμμισε πως η οικογένειά της παραμένει σοκαρισμένη.

Μιλώντας στον ANT1, η Σταυρούλα Μητρέλου χαρακτήρισε δολοφονία το συμβάν που συνέβη στη λεωφόρο Δημοκρατίας, με το τεράστιο πεύκο να πέφτει πάνω στο σύζυγό της, ο οποίος περίμενε να ανάψει το φανάρι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Μάλιστα, το βαρύ δέντρο έπεσε με αρκετή δύναμη πάνω στον άτυχο οδηγό, που του έκοψε στα δύο το κράνος που φορούσε.

«Για δολοφονία πρόκειται για μένα. Να κάτσουν κάποιοι μέσα. Αυτή είναι η δικαίωση μου εμένα. Να πληρώσουν οι υπεύθυνοι γιατί αυτό είναι εγκληματική αμέλεια. Αυτό πιστεύω ότι λέγεται εγκληματική αμέλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μητρέλου.

Σε σοκ όλη η οικογένεια

Όπως σημείωσε η χήρα του άτυχου οδηγού, ο σύζυγός της ήταν υγιέστατος, χωρίς προβλήματα.

«Είμαστε απολύτως συγκλονισμένοι γιατί ο άνδρας μου ήτανε υγιέστατος άνθρωπος, ήτανε στην καλύτερη περίοδο της ζωής του, αυτό συζητούσαμε. Είμαστε σε κατάσταση σοκ πραγματικά δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσουμε όλο αυτό», πρόσθεσε η κυρία Μητρέλου.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Αξίζει να σημειωθεί πως η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ήδη η πλευρά της οικογένειας του άτυχου μοτοσικλετιστή έχει καταθέσει μήνυση και αναμένεται να ζητήσει και τη συνδρομή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, ενώ θα κατατεθεί και έκθεση ειδικού πραγματογνώμονα από τη Διεύθυνση Δασών για το δέντρο.

Παράλληλα, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ηρακλείου, Μαρίνος Παττακός, διέψευσε ότι είχε γίνει καταγγελία και υποδείξεις για το συγκεκριμένο δέντρο ως προς την επικινδυνότητά του.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι από την Υπηρεσία Πρασίνου, το συγκεκριμένο δέντρο, το τεράστιο αυτό πεύκο στη Λ. Δημοκρατίας είχε ελεγχθεί στις αρχές του καλοκαιριού, είχε περιποιηθεί και είχε κλαδευτεί μέσα στο πλαίσιο των κανόνων και των λειτουργιών που προβλέπει η νομοθεσία, καθόσον ο επόπτης του πρασίνου είναι και γεωπόνος που παρακολουθεί αυτά τα δέντρα».

«Είναι ένα τεράστιο γεγονός ένα τραγικό γεγονός, σκοτώθηκε ένας άνθρωπος. Το δέντρο ανήκει στο δήμο Ηρακλείου, λογικό είναι και φυσικό η κοινή γνώμη να είναι ανήσυχη και να ζητάει ευθύνες και αυτές οι ευθύνες προκειμένου να αποδοθούν – αν υπάρχουν ευθύνες και όπου υπάρχουν – πρέπει να περιμένουμε με υπομονή την έρευνα η οποία έχει ξεκινήσει και δε θα αργήσει να ολοκληρωθεί όχι μόνο από την πλευρά του δήμου» συμπλήρωσε.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024