Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
AEK: Ο εξτρέμ, ο φορ και η… έξτρα κίνηση

AEK: Ο εξτρέμ, ο φορ και η… έξτρα κίνηση

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχουν προκύψει εξελίξεις στις υποθέσεις εξτρέμ και φορ, ενώ Αλμέιδα και διοίκηση της ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει και για μία παραπάνω κίνηση

Οι άνθρωποι της διοίκησης της ΑΕΚ τρέχουν με γοργό ρυθμό το μεταγραφικό σχεδιασμό της Ένωσης, με τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους να είναι καθημερινές.

Μάλιστα, χθες φέρονται να υπήρξαν αρκετά τηλεφωνήματα, ανταλλαγές email και γενικότερα παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα για τις επόμενες προσθήκες.

Ωστόσο, εξελίξεις θα προκύψουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με τις πιθανότητες να προχωρήσει κάποια υπόθεση και μέσα στο Σαββατοκύριακο να είναι πολλές.

Στόχος του Δικεφάλου είναι να φθάσει στην απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός σέντερ φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Σέρχιο Αραούχο και του Λιβάι Γκαρσία.

Αξίζει όμως να σημειωθεί πως ο Ματίας Αλμέιδα και η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έχουν συμφωνήσει ότι αν προκύψει κάποια περίπτωση από το… πάνω ράφι σε άλλη θέση θα γίνει οπωσδήποτε κίνηση, με την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν έχει κλείσει τον εξτρέμ και βρεθεί παίκτης που θα μπορεί να παίξει στα χαφ αλλά και ως επιτελικός χαφ, τότε τα δεδομένα αλλάζουν και η επόμενη κίνηση μπορεί να είναι η απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024