Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Είχαν «ρημάξει» 22 σπίτια με τη μέθοδο της… αναρρίχησης

Θεσσαλονίκη: Είχαν «ρημάξει» 22 σπίτια με τη μέθοδο της… αναρρίχησης

Εντοπίστηκαν να κάνουν χρήση ναρκωτικών 

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 22 σπίτια είχαν κλέψει δύο άτομα στην Θεσσαλονίκη με την μέθοδο της αναρρίχησης.

Οι διαρρήκτες οι οποίοι είχαν «αδειάσει» τα 22 διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Εντοπίστηκαν να κάνουν χρήση ναρκωτικών

Τα δυο άτομα, ηλικίας 31 και 30 ετών, εντοπίστηκαν να κάνουν χρήση απαγορευμένων ουσιών στην περιοχή του Ευόσμου, μέσα σε αυτοκίνητο που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας

Ο 31χρονος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκε σε φυγή πεζός απορρίπτοντας στο έδαφος ένα μικροδέμα κοκαΐνης βάρους 1,5 γραμμαρίου, το οποίο κατείχε μαζί με τον 30χρονο. Στην προσπάθειά του να διαφύγει, αποπειράθηκε να αφαιρέσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που βρισκόταν σε στάση, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Η σύλληψη των δύο ανδρών οδήγησε, σύμφωνα με την αστυνομία, στην εξιχνίαση και 22 διαρρήξεων σε οικίες, που έλαβαν χώρα από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους έως και τις αρχές του Αυγούστου.

Πάνω από 40.000 η αξία των κλοπιμαίων

Αναλυτικότερα τα δύο άτομα με τη μέθοδο της αναρρίχησης έφταναν στα μπαλκόνια των οικιών και ακολούθως αφού παραβίαζαν τις μπαλκονόπορτες εισέρχονταν στις οικίες από όπου αφαιρούσαν χρήματα και διάφορα τιμαλφή με τη λεία τους να ξεπερνά τα 40.000 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν οι συλληφθέντες εντοπίστηκε πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων, ενώ σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024