
Λευκάδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένη
Η άτυχη γυναίκα είχε πάει στον Εσπερινό
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία 72χρονη σημειώθηκε στην περιφερειακή οδό Νυδρίου-Λευκάδας, όταν ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 47χρονος παρέσυρε την ηλικιωμένη, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να διέσχιζε τον δρόμο.
Η άτυχη γυναίκα είχε πάει στον Εσπερινό στην Άγιο Διονύσιο στη Ράχη, που βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το Νυδρί, και ενώ διέσχιζε το δρόμο παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο.
- Διαβάστε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο μετά από κόντρες αυτοκινήτων – Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης
Η 72χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Λευκάδας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελλομένου, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
- Γονική εξάρτηση: Δωμάτιο με θέα… τα 30 – Αναζητώντας το κλειδί της εξώπορτας
- Ποιος μπορεί να ξορκίσει την κατάρα της Carrie του Στίβεν Κινγκ;
- Ισραήλ: Εγκρίθηκε η ανάπτυξη της Διεθνούς Δύναμης Σταθεροποίησης στη Γάζα
- «Πόλος έλξης» ο Τεντόγλου: Δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα (vid)
- ΕΛΑΣ: Νέο θεσμικό πλαίσιο για τα δημόσια Πανεπιστήμια – «Θα υπηρετεί τη γνώση, τη δημοκρατία και την κοινωνία»



