Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mega: Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη σε θέση εκκίνησης

Mega: Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη σε θέση εκκίνησης

Πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 05:00

Η πρωινή ενημέρωση επιστρέφει στην ώρα… MEGA. Η επιτυχημένη εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη ξεκινά τη διαδρομή της στο MEGA για τη νέα σεζόν τη Τετάρτη 24 Αυγούστου νωρίς το πρωί, στις 5. Μια διαδρομή που την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν οδήγησε στην κορυφή με την εκπομπή να περνάει πρώτη σε τηλεθέαση και να κατακτά όλες τις πρωτιές.

Στη διαδρομή αυτή η «Κοινωνία ώρα MEGA» απέδειξε ότι έχει στέρεες βάσεις κερδίζοντας σταθερά και μεθοδικά την προτίμηση του κοινού αφού τη σεζόν 2021-2022 διπλασίασε τα ποσοστά της και τα διατήρησε χωρίς απώλειες.

Η πρωινή ενημερωτική ζώνη του MEGA έχει αποκτήσει τη δυναμική της τόσο σε επίπεδο κάλυψης όλων των γεγονότων της ημέρας όσο και στην ανάλυση και ανάπτυξη θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη. Στην «Κοινωνία ώρα MEGA» φιλοξενούνται όλες οι απόψεις, οι θεσμικοί παράγοντες και οι αρμόδιοι από όλους τους χώρους, οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Με ψυχραιμία, αντικειμενικότητα και καθαρή ματιά στα πράγματα η ομάδα της εκπομπής αναδεικνύει μεγάλα θέματα και μεταφέρει το ρεπορτάζ όπως ακριβώς είναι.

Οι παρουσιαστές, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη έχουν καταφέρει με την αμεσότητα και το χιούμορ τους να κερδίσουν τους τηλεθεατές οι οποίοι συμμετέχουν στην εκπομπή με μηνύματα στα social media της εκπομπής, γεγονός που επιβεβαιώνει την καλή επικοινωνία μαζί τους.

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 5 η πρωινή συνήθεια επιστρέφει και όλη ομάδα της «Κοινωνίας ώρα MEGA», με επικεφαλής τον Βασίλη Πελέκη, είναι ήδη στις επάλξεις.

Μια χρονιά με ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον, με οικονομικά θέματα που θα μας απασχολήσουν έντονα, με τις διεθνείς εξελίξεις αλλά και τα θέματα υγείας με την πορεία του Covid-19 μετά τη λήξη της τουριστικής περιόδου στη χώρα μας, το ενδιαφέρον όλων μας θα είναι αυξημένο για γρήγορη, άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση.

Η «Κοινωνία ώρα MEGA» αναμένεται να προσφέρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ένα πλήρες πακέτο ενημέρωσης όλων των θεμάτων στο ξεκίνημα της ημέρας. Το ραντεβού είναι σταθερό, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 5 το πρωί.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024