
Άντζελα Γκερέκου: Ποζάρει με μαγιό και κλέβει τις εντυπώσεις
Η Κέρκυρα άλλωστε αποτελεί για εκείνη το μέρος που την κάνει να ξεχνιέται
Στο αγαπημένο της νησί που δεν είναι άλλο από την Κέρκυρα περνά το καλοκαίρι της η Άντζελα Γκερέκου.
Μετά από μια ιδιαίτερη χρονιά, με τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου να αλλάζει τις ισορροπίες στη ζωή της αλλά και την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη σειρά του Mega, “Γη της Ελιάς” η Άντζελα Γκερέκου είχε ανάγκη να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει μακριά από τη φασαρία και το άγχος της πρωτεύουσας.
Διαβάστε επίσης: Οικογενειακή υπόθεση οι διακοπές για την Ελένη Μενεγάκη – Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε
Η Κέρκυρα άλλωστε αποτελεί για εκείνη το μέρος που την κάνει να ξεχνιέται και φροντίζει να επισκέπτεται το νησί σε κάθε ευκαιρία.
Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, έκανε και την έκπληξη δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία της με μαγιό με την ίδια να απολαμβάνει το απέραντο γαλάζιο καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει με τις αναλογίες της.
- H Charli xcx φέρνει «brat» αέρα στη συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων του Λονδίνου
- Αίγιο: Πυρίτιδα και DNA στο μικροσκόπιο των Αρχών – Τα κρίσιμα ευρήματα της έρευνας για το διπλό φονικό
- Δεν έχει κλείσει η υπόθεση των F-35 για την Τουρκία – Τραμπ: «Κανείς δεν μου λέει τι πρέπει να πουλάμε»
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σιώπη, ο οποίος θα συνεχίσει στην τουρκική Καραγκιουμρούκ
- Εξαμίλια Κορινθίας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της φονικής έκρηξης στο εργοστάσιο
- ΕΛΑΣ: Δεν γίνεται να συνηθίσουμε ως «κακιά στιγμή» τον θάνατο ανθρώπου που πάει να βγάλει το μεροκάματο



