Γιάννενα: Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι – Κινδύνευσε οδηγός
Το πέρασμα της κακοκαιρίας από τα Γιάννενα ήταν μικρής διάρκειας αλλά αρκούσε για να προκαλέσει προβλήματα
Δυνατό μπουρίνι έπληξε νωρίς το απόγευμα, την πόλη των Ιωαννίνων. Χρειάστηκαν 20 λεπτά για να μετατραπούν οι δρόμοι σε ποτάμια στο κέντρο της πόλης. Μαζί με την έντονη βροχόπτωση έπνεαν ισχυροί άνεμοι που σάρωσαν το λεκανοπέδιο.
Από θαύμα γλίτωσε ένας νεαρός, που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του, το οποίο καταπλάκωσε δένδρο που ξεριζώθηκε. Άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.
Προβλήματα σε καταστήματα
Όπως αναφέρει το epirusTV σοβαρά ήταν τα προβλήματα σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους στα Γιάννενα, της οδού ΚΑ Φεβρουαρίου. Οι καταστηματάρχες της περιοχής είδαν τον δρόμο να μετατρέπεται σε ποτάμι και τα νερά να φτάνουν ως τα σκαλοπάτια των καταστημάτων με τους ίδιους να δίνουν μάχη για να σώσουν τις περιουσίες τους.
Δείτε φωτογραφίες
- Ο Νόρις άντεξε κι επέστρεψε στις νίκες στο Grand Prix της Ουγγαρίας (pic)
- Η ταινία «Θέλμα & Λουίζ» δεν είναι μια κινηματογραφική επίθεση στους άνδρες
- Ιράν: Ο Τραμπ σταμάτησε τις επιθέσεις «για να δώσει χώρο στη διπλωματία» – Και γιατί τελειώνουν τα πυρομαχικά
- Τσβόλε – ΑΕΚ 2-3: Το… γύρισε με δύο γκολ του Βάργκα, αλλά θέλει δουλειά (vid)
- Ρουμανία: Κάλεσε τον Ρώσο πρεσβευτή μετά την κατάρριψη και τρίτου drone
- Νέα Αριστερά: Ο Θεόδωρος Μεγαλοοικονόμου αγωνίστηκε για μια κοινωνία που δεν περιθωριοποιεί




