
Γαλλία: Μετά την ξηρασία, φονικές καταιγίδες στην Κορσική – Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες
Περίπου 1.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και εννέα τραυματίστηκαν από τις σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν σήμερα την Κορσική, ενώ περίπου 1.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στα διαμερίσματα Λουάρ και Αιν καθώς καταιγίδες έπληξαν τη Γαλλία έπειτα από μια μακρά περίοδο ξηρασίας.
Άνεμοι 220 χλμ
Η Κορσική έγινε το κέντρο ενός χαμηλού βαρομετρικού που χαρακτηριζόταν από έντονες καταιγίδες, χαλάζι και έντονη βροχόπτωση.
Ο άνθρωπος που σκοτώθηκε βρισκόταν σε κατασκηνωτικό χώρο στην Κορσική, όπου οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα τουλάχιστον 220 χλμ. την ώρα, δήλωσε εκπρόσωπος της νομαρχίας.
Χθες, Τετάρτη, το απόγευμα στη Μασσαλία, δρόμοι πλημμύρισαν και ποτάμια νερού κυλούσαν στα σκαλιά που οδηγούν στο λιμάνι της πόλης, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αγκαλιές, δάκρυα και «τρελά» πανηγύρια μετά την ισοπαλία της Σίτι – Απίθανες στιγμές στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Προανάκριση για τις ανεξέλεγκτες ταφές ζώων – «Κανένας δεν έδινε σημασία πριν από δύο μήνες»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την προέλευσή της






