Απειλητικά μηνύματα αποκάλυψε ότι δέχεται ο αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας, Γιοακίμ Άντερσεν, μετά το επεισόδιο που είχε με τον Ντάρβιν Νούνιες στο ματς της Premier League με τη Λίβερπουλ, και το οποίο οδήγησε στην αποβολή του Ουρουγουανού επιθετικού.
Ο Άντερσεν δημοσίευσε σε screenshots κάποιες από αυτές τις απειλές που δέχθηκε στο Instagram και σχολίασε: «Δέχθηκα κάπου 300-400 τέτοια μηνύματα χθες βράδυ. Καταλαβαίνω ότι υποστηρίζετε την ομάδα σας, αλλά δείξτε κάποιο σεβασμό και σταματήστε να φέρεστε σκληρά. Ελπίζω το Instagram και η Premier League να κάνουν κάτι για όλο αυτό».
Η επίμαχη φάση έγινε στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης του «Ανφιλντ», κι ενώ η Κρίσταλ Πάλας προηγείτο με 1-0. Μετά από αψιμαχία, ο Δανός αμυντικός έσπρωξε από πίσω τον Νούνιες, ο οποίος αντέδρασε ρίχνοντάς του μία κουτουλιά στο πρόσωπο.
Ο Ουρουγουανός αποβλήθηκε και θα απουσιάσει από τα επόμενα τρία παιχνίδια των «ρεντς», που έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες, ενώ έχουν επιπλέον προβλήματα στην επιθετική γραμμή, λόγω των τραυματισμών του Ρομπέρτο Φιρμίνο και του Ντιόγκο Ζότα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.