Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρις Λι: «Έχουμε δημιουργήσει ομάδα για τίτλους» (Vid)

Πάρις Λι: «Έχουμε δημιουργήσει ομάδα για τίτλους» (Vid)

Ο Πάρις Λι έφτασε στην Ελλάδα το πρωί της Τετάρτης (17/8) για τον Παναθηναϊκό και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του…

Ο Πάρις Λι «προσγειώθηκε» στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης (17/8) και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναικού δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Συγκεκριμένα, ο νέος παίκτης των πρασίνων μίλησε στην επίσημη σελίδα του Παναθηναικού όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι έτοιμος για σκληρή δουλειά καθώς επίσης ότι πιστεύει πολύ πως το σύνολο της νέας του ομάδας είναι ικανό να πετύχει όσους περισσότερους τίτλους γίνεται.

Ακόμα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους φιλάθλους του «τριφυλλιού» τονίζοντας πως είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη, κάτι το οποίο του το επιβεβαίωσε και ο πρώην συμπαίκτης του στη Μονακό, Μάικ Τζέιμς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάρις Λι:

Σχετικά με τη νέα του ομάδα και τους στόχους του: «Είμαι ενθουσιασμένος, είναι ένα νέο ταξίδι, μια νέα ιστορία στην καριέρα μου, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Ο στόχος μου είναι να κερδίσουμε όσους περισσότερους αγώνες γίνεται. Το γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει, νομίζω ότι μπορούμε.»

Για τον κόσμο του Παναθηναικού: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη. Το άκουσα αυτό και από τον Μάικ Τζέιμς όταν μιλήσαμε. Έχουν ήδη εκδηλώσει την αγάπη τους στα προσωπικά μου κοινωνικά δίκτυα, οπότε το εκτιμώ και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά.»

Το μήνυμα του Πάρις Λι στους φιλάθλους του «τριφυλλιού»: «Όταν βρίσκομαι στο γήπεδο δίνω το 110% του εαυτού μου, θα κάνω τα πάντα για να κερδίζουμε»

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024