Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τι δουλειά κάνεις; Γεννήθηκες!» Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ χλευάζεται

«Τι δουλειά κάνεις; Γεννήθηκες!» Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ χλευάζεται

Iσχυρίστηκε ότι αγόρασε το supercar McLaren P1 αξίας 1 εκατ. λιρών από τη νεοσύστατη καριέρα του ως σεφ στο ίνσταγκραμ και τα σχόλια στα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ χλευάζεται σε ένα νέο βίντεο στο YouTube, αφού ο TikToker Daniel Mac τον σταμάτησε στον δρόμο και τον ρώτησε τι δουλειά κάνει;

Ο 23χρονος TikToker είχε σταματήσει τον γιο της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ μέσα στο κόκκινο supercar McLaren P1 που κοστίζει 1 εκατ. λίρες (1,2 εκατ. δολάρια).

Πλησιάζοντας στο όχημά του, ο Ντάνιελ του είπε: «Γεια σου φίλε, τι δουλειά κάνεις; Το αυτοκίνητό σου είναι φοβερό».  Κάνοντας μια στιγμιαία παύση, ο Μπρούκλιν απαντά: «Είμαι σεφ».

Ο Ντάνιελ τον ρωτάει: «Είσαι ο καλύτερος σεφ στον κόσμο;». Υπονοώντας ότι θα πρέπει να είναι πολύ πετυχημένος για να έχει ένα τέτοιο αυτοκίνητο μόνο από τη μαγειρική.

«Προσπαθώ να είμαι», απαντά ο Μπρούκλιν.

Ο Ντάνιελ τον ρωτάει: «Ποιο είναι το όνομα σου; Με ποιο όνομα κάνεις καριέρα;»

«Το όνομά μου είναι Μπρούκλιν» απαντά.

Ρωτώντας αν ο Μπρούκλιν έχει κάποιες συμβουλές για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τη μαγειρική αυτός λέει: «Απλά ακολουθήστε το πάθος σας. Ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους, απλά συνεχίστε να το κάνετε».

Οι διάσημοι γονείς του Μπρούκλιν έχουν κοινή περιουσία καθαρής αξίας 380 εκατομμυρίων λιρών και η σύζυγός του Nicola Peltz έχει καθαρή αξία 42 εκατομμυρίων λιρών. Η οικογένεια Peltz έχει περιουσία 1,3 δισεκατομμυρίων λιρών.

Και ενώ ο Μπρούκλιν προφανώς δεν θα μπορούσε να κερδίσει όποια απάντηση κι αν έδινε – και τουλάχιστον αφιέρωσε ευγενικά χρόνο για να απαντήσει στις ερωτήσεις του Ντάνιελ –τα σχόλια κάτω από το βίντεο ήταν ολίγον άγρια.

Έγραψαν: «Τι δουλειά κάνεις για να ζήσεις;». «Οι γονείς μου είναι πλούσιοι, οπότε απλά κάνω κάτι σαν ιδέα».

«Τι κάνεις για να ζήσεις; – Γεννήθηκα!».

«Γεννήθηκα σε μια πολυεκατομμυριούχο οικογένεια και τώρα παντρεύτηκα την κόρη ενός δισεκατομμυριούχου. Κατά τα άλλα είμαι σεφ!».

Ο Μπρούκλιν έχει μια πολύπλευρη καριέρα μέχρι στιγμής, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 23 ετών. Αρχικά χλευάστηκε όταν αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει φωτογράφος σε ηλικία 16 ετών, μετά από ένα πέρασμα από το μόντελινγκ το 2014.

Φωτογράφισε μια καμπάνια για την Burberry BRIT, αλλά δέχτηκε επικρίσεις από διάφορους γνωστούς φωτογράφους για τη δουλειά του.

Το 2017 γράφτηκε στη σχολή Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη, αλλά την εγκατέλειψε ένα χρόνο αργότερα επειδή νοσταλγούσε το σπίτι του.

Πρόσφατα μίλησε για τα όνειρά του να ανοίξει μια παμπ στο Λος Άντζελες που θα σερβίρει «υγιεινό comfort food» και να κάνει ένα ριάλιτι σόου με τη σύζυγό του Nicola σε κοινή συνέντευξη στο Variety.

Ο σταρ είπε ότι θα «πέθαινε κυριολεκτικά» για τη μαγειρική, ενώ απέρριψε την προηγούμενη καριέρα του στη φωτογραφία – κάτι που όμως θέλει να κρατήσει ως χόμπι.

Είπε: «Μου άρεσε πραγματικά η φωτογραφία για μερικά χρόνια. Μου αρέσει να φωτογραφίζω τη γυναίκα μου. Έχω ακόμα όλες τις κινηματογραφικές μου φωτογραφικές μηχανές, αλλά τώρα είναι απλά περισσότερο μια διασκέδαση. Ένα χόμπι. Προσπαθούσα ακόμα να βρω αυτό το ένα πράγμα για το οποίο θα πέθαινα κυριολεκτικά, και το βρήκα με τη μαγειρική».

«Είμαι σχεδόν 100% αυτοδίδακτος. Από την αρχή της καραντίνας μαγειρεύω κάθε μέρα, και είναι το μόνο πράγμα που έχω βρει ότι με ξεκουράζει όσο οτιδήποτε άλλο».

«Θα ήθελα πολύ να έχω τη δική μου παμπ. Θα ήθελα πολύ να έχω τις δικές μου σάλτσες, μαχαίρια, κατσαρόλες και τηγάνια, Όχι σαν σεφ – θα μαθαίνω πάντα για τη μαγειρική. Θέλω να έχω τόσες πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ελπίζω μια μέρα να ανοίξω μια παμπ στο Λος Άντζελες, γιατί το Λος Άντζελες χρειάζεται μια παμπ».

Προσθέτοντας ότι θα ήθελε να σερβίρει «μια πιο υγιεινή εκδοχή του comfort food» και ότι μια παμπ θα μπορούσε να είναι το θέμα μιας τηλεοπτικής εκπομπής, αποκάλυψε επίσης ότι σχεδιάζει να λανσάρει ένα νέο προϊόν σάλτσας αργότερα φέτος.

View this post on Instagram

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Ο Μπρούκλιν, του οποίου οι γονείς είναι ένα από τα ζευγάρια με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, δήλωσε ότι αυτός και η γυναίκα του θα ήθελαν πολύ να κάνουν ένα ριάλιτι για να δείξουν τη δυναμική της σχέσης τους.

Είπε: «Πάντα έλεγα στη γυναίκα μου, θα πρέπει πραγματικά να κάνουμε ένα ριάλιτι, επειδή είναι τόσο αστεία», λέει ο Beckham. «Και βγάζουμε ο ένας τον άλλον από τα ρούχα του όλη την ώρα. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνει το αγγλικό μου χιούμορ».

Με αυτόν τον τρόπο θα ακολουθούσε τα βήματα της μητέρας του, Βικτόρια, 48 ετών, η οποία ως γνωστόν εμφανίστηκε το 2007 στο ντοκιμαντέρ Coming To America.

Ο Μπρούκλιν έδειξε πρόσφατα τη συνταγή του για ψάρι με πατάτες στο Instagram, παρά το γεγονός ότι έχει δεχτεί πολλά πυρά για τις μαγειρικές του ικανότητες, οι οποίες συχνά λοιδορούνται.

Είπε: «Μερικοί Αμερικανοί βρίσκουν το αγγλικό φαγητό κάπως αηδιαστικό, κάτι που δεν καταλαβαίνω. Μαγειρεύω fish and chips και pie and mash για τους Αμερικανούς φίλους μου και στο τέλος λένε: «Εντάξει, καταλαβαίνω»».

Οι επικριτές έχουν προηγουμένως επιστήσει την προσοχή στην έλλειψη κατάρτισης και εμπειρογνωμοσύνης του Μπρούκλιν, ενώ έχουν καταδικάσει το κόστος των επαγγελματικά επεξεργασμένων βίντεο του στο Instagram.

Μια πηγή δήλωσε για το υπερδιογκωμένο συνεργείο και τον προϋπολογισμό του Μπρούκλιν: «Είναι ανήκουστο. Είναι το είδος της ομάδας που θα περίμενε κανείς σε μια μεγάλη τηλεοπτική εκπομπή».

Ο insider πρόσθεσε ότι κάθε επεισόδιο της οκτάλεπτης διαδικτυακής εκπομπής, κοστίζει 100.000 δολάρια για να φτιαχτεί.

Ο Μπρούκλιν δέχτηκε σφοδρά πυρά αφού πήρε θέση στο The Late Late Show για να διαφημίσει την καριέρα του στη μαγειρική – παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία επαγγελματική κατάρτιση ως σεφ και δεν κουβαλάει καμία προσωπική αξίωση για φήμη πέρα από τη διασημότητα των γονιών του.

Ο γόνος των σούπερ σταρ συνομίλησε με τον στενό οικογενειακό του φίλο James Corden στην επιτυχημένη εκπομπή του – μια θέση που συνήθως φυλάσσεται για αξιόλογους αστέρες με ταλέντα στο ενεργητικό τους – κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε τις (συχνά επικριμένες) μαγειρικές του ικανότητες.

Μοιράστηκε λεπτομέρειες την πρότασή του στη γυναίκα του Nicola πριν προκαλέσει τον Βρετανό, ο οποίος είναι στενός φίλος με τον πατέρα του για περισσότερο από μια δεκαετία, σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής – κάτι που οι τηλεθεατές χαρακτήρισαν «άθλιο» και «τον ορισμό του προνομίου».

Η εμφάνισή του στην εκπομπή κατακρίθηκε επίσης από αρκετούς επαγγελματίες σεφ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Μπρούκλιν παραδέχτηκε ότι ένιωθε πίεση να ανταποκριθεί στη φήμη του πατέρα του Ντέιβιντ ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, εξ ου και η απόφασή του να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 16 ετών, αφού τον άφησε η Άρσεναλ.

Είπε: «Ο πατέρας μου δεν ήταν λυπημένος, γιατί έλεγε: «Θέλω μόνο να είσαι ευτυχισμένος. Αλλά φυσικά ήμουν λυπημένος. Ήταν όλη μου η ζωή από τότε που ήμουν κυριολεκτικά δύο ετών».

«Δε θα μπορούσα ποτέ να φτάσω αυτό που κατάφερε ο πατέρας μου στο ποδόσφαιρο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024