
Σπάνια εμφάνιση της Φαίης Ξύλα με μπικίνι – Αναλογίες που ζαλίζουν
Η Φαίη Ξύλα ποζάρει στην παραλία
Η Φαίη Ξυλά βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κέρκυρα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Η ηθοποιός κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει το καλοκαίρι μετά από έναν πολύ απαιτητικό χειμώνα.
Η ίδια ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την ζωή της και μοιράζεται με τους φίλους της αγαπημένες της στιγμές.
Αυτή τη φορά έβαλε το μπικίνι της και πόζαρε στην παραλία προκαλώντας ενθουσιασμό τους ακόλουθους της.
Επιλέγοντας ασπρόμαυρο μπικίνι και ποζάροντας από την παραλία, η Φαίη Ξυλά, έκανε τις νέες της αναρτήσεις στο instagram, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την παρέα των διακοπών της.
Η Φαίη Ξυλά ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.
«Όταν έμεινα έγκυος ένιωσα αυτό το ένστικτο της μητρότητας. Ένιωσα κατευθείαν μαμά, πριν δεν υπήρχε καθόλου στο μυαλό μου. Υπάρχουν γυναίκες που λένε ότι θέλουν να γίνουν μητέρες. Βλέπουν τα παιδάκια και κάνουν σαν τρελές», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της η Φαίη Ξυλά.
Δείτε τις αναρτήσεις
- Η Άστον Βίλα νίκησε και την Μπολόνια και ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική ομάδα που έφυγε με «διπλό» από το «Villa Park» (vids)
- Αθήνα: Ηχητικό ντοκουμέντο από τον καυγά που είχε η 30χρονη λίγο προτού εντοπιστεί νεκρή στον ακάλυπτο
- Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση κτηνοτρόφων από την Λέσβο με την Κυβέρνηση – «Αδειάζουν τα χωριά μας»
- Κεφαλονιά: Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο της Μυρτούς
- Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι στην επιστροφή με την Ίντερ: Η απίθανη ιστορία ενός 15χρονου (pics, vid)
- Βαλ Κίλμερ: Μετά θάνατον πρεμιέρα και πρώτο τρέιλερ του γουέστερν για τον AI κλώνο του



