Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ρώτησαν το Σιμεόνε για τον Ρονάλντο και η απάντηση του ήταν όλα τα λεφτά…

Ρώτησαν το Σιμεόνε για τον Ρονάλντο και η απάντηση του ήταν όλα τα λεφτά…

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, ρωτήθηκε για τις φήμες που ήθελαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει στην Μαδρίτη με την απάντηση του Αργεντίνου τεχνικού να τα λέει όλα.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραμένει αβέβαιο με τα αποτελέσματα των «κόκκινων διάβολων» να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την παραμονή του CR7 στο Μάντσεστερ.

Μια από τις ομάδες που ακούστηκε για τον Πορτογάλο αστέρα κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης με τον προπονητή της, Τσόλο Σιμεόνε να δέχεται ερώτημα σχετικά με τις φήμες που ήθελαν τους «ροχιμπλάνκος» να έχουν πλησιάσει τον Ρονάλντο.

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν συγκρούσεις, ανατροπές αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Σε ό,τι με αφορά, σκέφτομαι τη Χετάφε, αυτούς τους ποδοσφαιριστές που είναι εδώ και το μόνο που με ενδιαφέρει και με ανησυχεί είναι ότι το παιχνίδι», είπε ο Αργεντινός όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα γεγονότα που αφορούν τον CR7 στη Γιουνάιτεντ.

Ένας δημοσιογράφος επέμεινε όμως ρωτώντας: «Κάποια στιγμή, επίσημα ή ανεπίσημα, ο σύλλογος σας είπε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πιθανό να υπογραφεί ή προτάθηκε ο Κριστιάνο;»

«Αύριο θα παίξουμε με τη Χετάφε», ξεκίνησε να απαντά ο Τσόλο.

«Σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα. Και από εκεί θα ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα που θα είναι πολύ δύσκολο με ομάδες που έχουν ενισχυθεί πολύ καλά, ομάδες που συνεχίζουν να αναπτύσσονται, μου αρέσει πολύ η Βιγιαρεάλ. Η αλήθεια είναι ότι θα είναι μια σεζόν, τουλάχιστον, που θα μας βρει με νέες καταστάσεις όπως είπε ο συνάδελφος. Το μόνο που με απασχολεί είναι αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σιμεόνε.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024