Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας σκότωσε τα τρία παιδιά του κι αυτοκτόνησε

Πατέρας σκότωσε τα τρία παιδιά του κι αυτοκτόνησε

Ο πατέρας των τριών παιδιών, ηλικίας 3, 4 και 6 χρονών φαίνεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας των παιδιών, κάτι που φέρεται να μετέδιδε σε ζωντανή ροή.

Ένας οικογενειακός καυγάς οδήγησε στην δολοφονία και των τριών παιδιών – από τον ίδιο τον πατέρα τους, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Λίγες ημέρες πριν από τις δολοφονίες της 3χρονης Trinity Littlejohn, της 4χρονης Aliyah Littlejohn και του 6χρονου Kyren Littlejohn, τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η μητέρα των παιδιών τα άφησε με τον πατέρα τους, τον 30χρονο Francoise Littlejohn, μετά από ένα επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού στο σπίτι τους στην Οκλαχόμα Σίτι.

Διαβάστε επίσης: Αδύναμη η δικογραφία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι απαντά στον Δασκαλάκη

Μετέδιδε «ζωντανά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα σκοτώσει τα παιδιά του

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναστατωμένος που τον εγκατέλειψε, ο δράστης έβαλε τα παιδιά του μέσα σε ένα SUV και μετέδιδε «ζωντανά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απειλές για να τους κάνει κακό το Σάββατο γύρω στις 4:00 π.μ., σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αστυνομικού τμήματος της Οκλαχόμα Σίτι.

Σύμφωνα με έρευνες τις αστυνομίας, ο πατέρας των παιδιών, Francoise Littlejohn, φαίνεται σε βίντεο να κρατάει ένα όπλο κι ένα από τα παιδιά του να κάθεται στη θέση του συνοδηγού και φαίνεται να λέει επίσης στο παιδί ότι επρόκειτο να το σκοτώσει.

Ένα μέλος της οικογένειας μάλλον είδε την ζωντανή μετάδοση των απειλών του πατέρα για την δολοφονία των παιδιών και ειδοποίησε την αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα του People.

Ανακοινώσεις της αστυνομίας

Η αστυνομία αναφέρει ότι τρία λεπτά πριν ειδοποιηθεί, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κατέγραψε το όχημα που οδηγούσε ο Littlejohn να μπαίνει σε μια γειτονιά και να παρκάρει. Τότε ήταν που πιστεύουν ότι πυροβόλησε θανάσιμα τους Trinity, Aliyah και Kyren, πριν χρησιμοποιήσει το ίδιο όπλο για να αυτοκτονήσει.

Λίγο περισσότερο από τρεις ώρες αργότερα, η αστυνομία ενημέρωσε ότι ένας δρομέας ανακάλυψε το SUV με τα τέσσερα μέλη της οικογένειας μέσα, νεκρά από προφανή τραύματα πυροβολισμών και ο δρομέας κάλεσε το 100.

Η αστυνομία με την άφιξή της στο σημείο του εγκλήματος, βρήκε τον δράστη του εγκλήματος και πατέρα των παιδιών με ένα κινητό τηλέφωνο και ένα όπλο στα χέρια το

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024