Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία: Αστυνομικοί έπιασαν τον κλέφτη μέσα σε σπίτι ηλικιωμένης

Λαμία: Αστυνομικοί έπιασαν τον κλέφτη μέσα σε σπίτι ηλικιωμένης

Η ηλικιωμένη κοιμόταν και δεν είχε αντιληφθεί τον "ποντικό" που είχε μπει μέσα στο σπίτι.

Όλα έγιναν στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στα Κάτω Ρεβένια Λαμίας, όταν κάποιος γείτονας είδε έναν διαρρήκτη να μπαίνει στο σπίτι ηλικιωμένης η οποία διαμένει μόνη της, και ενημερωσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το LamiaReport στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Λαμίας οι οποίοι στον έλεγχο που έκαναν είδαν μισάνοιχτη την πόρτα εισόδου και ζήτησαν ενισχύσεις. Σε λίγο στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Τροχαίας για κάθε ενδεχόμενο.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης που κοιμόταν χωρίς να έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Οι αστυνομικοί την ξύπνησαν και τη ρώτησαν εάν είχε καταλάβει κάτι και εκείνη απάντησε αρνητικά.

Οι αστυνομικοί όμως δεν επαναπαύθηκαν και συνεχίζοντας τον έλεγχο ξετρύπωσαν τον «ποντικό» ο οποίος ήταν κρυμμένος πίσω από τον πάγκο της κουζίνας και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για νεαρό ρομά, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

«Τέλος καλό, όλα καλά…To θέμα όμως είναι τι θα γινόταν εάν η γιαγιά ξυπνούσε και έβλεπε πάνω από το κεφάλι της τον κλέφτη;», λέει ένας από τους γείτονες της ηλικιωμένης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι οι κλοπές και οι διαρρήξεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στην ευρύτερη περιοχή.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024