
Κέρκυρα: Νύχτα τρόμου για 3 τουρίστριες – Επιασε φωτιά το κλιματιστικό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου
Τα αντικείμενα των κοριτσιών καταστράφηκαν και καλύφθηκαν από στάχτες
Τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Κάβο της Κέρκυρας, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο κλιματιστικό, περιέγραψαν στη DailyMail τρεις νεαρές τουρίστριες από την Βρετανία.
Όπως υποστηρίζουν οι ίδιες η φωτιά στο κλιματιστικό εκδηλώθηκε το πρώτο βράδυ των διακοπών τους και αφού ενημέρωσαν δύο φορές ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα.
«Κοιμόμασταν όλες όταν άκουσα τη Μέγκαν να μας φωνάζει “Φωτιά, φωτιά! Βγείτε έξω τώρα!”», περιγράφει η μία 21χρονη εκ των τριών τουριστριών από την Βρετανία, που είδαν να παίρνει φωτιά το κλιματιστικό στο δωμάτιο τους στην Κέρκυρα.
- Διαβάστε επίσης: Θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ ο λογαριασμός των 600 ευρώ στη Μύκονο
«Κοίταξα ψηλά και είδα ότι το κλιματιστικό είχε πιάσει φωτιά. Σηκωθήκαμε από τα κρεβάτια μας και τρέξαμε προς την πόρτα. Πάνω στον πανικό μου, μάλιστα, δεν μπορούσαν να βρω το κλειδί, ενώ παντού έπεφταν σπίθες από τη φωτιά», ανέφερε επίσης.
Όπως σημειώνουν, ο συναγερμός για τη φωτιά δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα και χρειάστηκε να τον ενεργοποιήσουν χειροκίνητα. Στη συνέχεια, κάποιες καμαριέρες αντιλήφθηκαν το συμβάν και έτρεξαν με πυροσβεστήρες για να τη σβήσουν.
Τα αντικείμενα των κοριτσιών καταστράφηκαν και καλύφθηκαν από στάχτες, ενώ οι ίδιες δηλώνουν «τυχερές που είναι ζωντανές».
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν


