Ισπανία: Προσπάθησε να πνίξει τη σύντροφό του σε συντριβάνι
Ευτυχώς πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο είδαν πως ο άνδρας βιαιοπραγούσε με μανία και άρχισαν να φωνάζουν: «Θα την σκοτώσει» και του ουρλιάζουν να την αφήσει.
Έναν ζωντανό εφιάλτη έζησε μία γυναίκα, όταν ο σύντροφός της προσπάθησε να την πνίξει μέσα σε ένα συντριβάνι και σε κοινή θέα.
Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα μπήκε μαζί με τον σύντροφό του μέσα σε συντριβάνι στη Βαλένθια της Ισπανίας για να δροσιστεί. Εκεί ένα περαστικός προσφέρθηκε να τους βγάλει φωτογραφία, όμως άρπαξε το κινητό τους και τράπηκε σε φυγή.
Ο 52χρονος άνδρας θεώρησε πως ευθύνεται η σύντροφός του και άρχισε να την χτυπά. Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται να την κρατά από τα μαλλιά προσπαθώντας να της βάλει το κεφάλι μέσα στο νερό.
Ευτυχώς πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο είδαν πως ο άνδρας βιαιοπραγούσε με μανία και προσπαθούσε να τη σκοτώσει και άρχισαν να φωνάζουν: «Θα την σκοτώσει» και του ουρλιάζουν να την αφήσει.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δύο άνδρες για να την βοηθήσουν.
Την έσωσαν περαστικοί
Ο ένας από αυτούς του κάνει κεφαλοκλείδωμα και ο άλλος αρχίσει να τον χτυπά για να απελευθερώσει τη γυναίκα.
Παρά τις προσπάθειες των δύο αντρών ο 52χρονος συνεχίζει να τραβά με μανία τα μαλλιά της γυναίκας, ενώ παράλληλα χτυπά τους άνδρες που προσέτρεξαν να την βοηθήσουν.
Εν τέλει μετά από μερικά λεπτά οι δύο περιστατικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας