
Οπαδοί της Μακάμπι συνελήφθησαν μετά το ματς με τον Άρη
Σε 15 συλλήψεις οπαδών της Μακάμπι προχώρησε η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Άρης και Μακάμπι Τελ Αβίβ διασταύρωσαν χθες (11/8) τα ξίφη τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς να παίρνει το εισιτήριο για τα playoffs του Europa Conference League.
Στον αγώνα της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης να προχωράει σε 15 συλλήψεις.
Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της ομάδας από το Ισραήλ συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης, στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου γιατί, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν στην κατοχή τους πυροτεχνικές κατασκευές.
Αξίζει να σημειωθεί, πως σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, αλλά και για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων. Άπαντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Νάουσα: Το «πείραμα» που μπορεί να αλλάξει τα πάντα – Ο Δήμαρχος μιλάει στο in
- ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη 46χρονος για παιδική πορνογραφία – Είχε χιλιάδες αρχεία με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης
- Πώς θα διορθώσετε λάθη στις αυτόματες φορολογικές δηλώσεις – Τα βήματα
- Ηνωμένα Έθνη: 47 γυναίκες και κορίτσια σκοτώνονταν καθημερινά στον πόλεμο στην Γάζα
- Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμα Γιαννακόπουλο και Αταμάν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Αδημοσίευτα σκίτσα του «Γουίνι το Αρκουδάκι» αποκαλύπτουν πώς γεννήθηκε ο ήρωας


