
Τι έγραψαν Γιάννης Αντετοκούνμπο και Βινίσιους στις φανέλες που αντάλλαξαν
Δείτε τι έγραψαν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Βινίσιους στις φανέλες που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους στην Ισπανία.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να μην ήταν σε θέση να βοηθήσει την Εθνική μας ομάδα, όμως έδωσε κανονικά το παρών στη Μαδρίτη, στήριξε την προσπάθεια της «γαλανόλευκης» και είχε μια ευχάριστη επίσκεψη.
Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντετοκούνμπο είχε μια συνάντηση με τον Βινίσιους. Ο ακραίος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης περίμενε τον Έλληνα σταρ και του έδωσε μια φανέλα της Βασίλισσας με το όνομα του από πίσω.
Φυσικά, ο «Greak Freak» του έδωσε για αντάλλαγμα τη δική του φανέλα, με τον Ροντρίγκο να δίνει επίσης το «παρών», δημιουργώντας έτσι ένα μίνι «συμβούλιο».
Μάλιστα, ο Αντετοκούνμπο έγραψε «Στον φίλο μου, τον Βίνι, τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου», ενώ ο Βινίσιους έγραψε «Στον MVP, εύχομαι τα καλύτερα. Είμαι οπαδός σου».
- Στην παγωμένη Εδέμ της Celia Kritharioti η αθωότητα κι ο πειρασμός συνυπάρχουν
- Άντι Μπέρναμ: Και επισήμως ηγέτης των Εργατικών – «Είμαι έτοιμος»
- Η συγκινητική ανάρτηση του Ντι Μαρία για την Αργεντινή: «Μια γενιά που κατάλαβε τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα»
- Εκτός διεκδίκησης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος του Μητσοτάκη να ζητάει και τα ρέστα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ



