Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πανσέληνος Αυγούστου: Έντονη και καθοριστική η επιρροή της - Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο

Πανσέληνος Αυγούστου: Έντονη και καθοριστική η επιρροή της – Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο

Για ποια ζώδια χτυπάει καμπανάκι ο Κώστας Λεφάκης;

Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί απόψε (12/8) και είναι η τελευταία του φετινού καλοκαιριού.

Σχηματίζεται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα με την συμμετοχή της Αφροδίτης, του Άρη, του Κρόνου, του Ουρανού και του Πλούτωνα και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους).

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί για ραγδαίες εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά του καθενός, όσο και στα ερωτικά. Όπως τονίζει, ο γνωστός αστρολόγος, η καθημερινότητα θα είναι έντονη και οι ψυχαγωγικές παρορμήσεις πολύ δυνατές.  Οι συνέπειες επίσης, αυτής της Πανσελήνου θα βγουν κυρίως στο τέλος Οκτώβρη και αρχές Νοέμβρη.

Ακολουθούν οι προβλέψεις και οι συμβουλές που δίνει στο oroskopos.gr.

Κριός

Η εβδομάδα της Πανσελήνου   δοκιμάζει την αντοχή σας και σας υποχρεώνει να συμπεριφερθείτε συνετά στις εξελίξεις που θα διαδραματιστούν και να διαχωριστείτε προνοητικά τα χρήματα ή οτιδήποτε άλλο προκύψει. Γεγονότα δεν θα λείψουν στο σπίτι ή στην εργασία. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις. Μην κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Κινηθείτε οργανωμένα σε μετακινήσεις ή καλοκαιρινές διακοπές, φανείτε επιμελείς σε έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις και σε τυχόν προβλήματα υγείας δικά σας ή δικών σας ανθρώπων. Αισθηματικά θα υπάρξει μια περιστασιακή κρίση στην διάρκεια της οποίας θα πρέπει να φανείτε συγκαταβατικοί.

Ταύρος

Καλό είναι  να προσπαθήσετε αυτήν την εβδομάδα της Πανσελήνου να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, τις κακοτοπιές και την εμπλοκή σε περιττά σχόλια και επικρίσεις. Φρενάρετε τις περιττές και κουραστικές σας δραστηριότητες, ελέγχετε τα νώτα σας και προνοήστε για αναταράξεις συναισθηματικής και επαγγελματικής συνεργασίας. Γεγονότα θα σας απασχολήσουν ενώ θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε σχέδια ή να αλλάξετε προτεραιότητες. Συναισθηματικά θα περάσετε μερικές δοκιμασίες τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα. Ερωτικά αμφιταλαντεύεστε για το πόσο πρέπει να ακολουθήσετε μια διαδρομή ή να περιοριστείτε σε παλιές συνήθειες. Οικονομικά αποφύγετε σπατάλες.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος αυτή θα επιβαρύνει λίγο την ψυχολογική σας κατάσταση μαζί και την οικονομική. Άρης και Κρόνος στον Ταύρο σας υποχρεώνουν να αντιμετωπίσετε με συγκατάβαση τις εξελίξεις που θα παρουσιαστούν και παράλληλα σας βοηθούν να επιδείξετε υπομονή στις δυσκολίες. Είναι το τελευταίο δύσκολο πέρασμα που καλείστε να διανύσετε και είναι σίγουρο ότι θα βγείτε αλώβητοι με την βοήθεια της πείρας που έχετε. Δεν θα λείψει η βοήθεια από φίλους και συνεργάτες. Αισθηματικά η κατάσταση είναι και πάλι μεταβατική.

Καρκίνος

Αυτές οι μέρες του Αυγούστου θα είναι νευρικές και το κλίμα μάλλον ανήσυχο. Μοιραία περιστατικά, αλλαγές, ρήξη σχέσεων αλλά και αιφνίδιες λύσεις ή προσφορές αναμειγνύονται μεταξύ τους. Τα γεγονότα αναμοχλεύουν τα συναισθήματα σας ενώ οι δηλώσεις κάποιων ανθρώπων που σας αγαπούν, γίνονται αιτία να καλλιεργηθεί μέσα σας η αγωνία και η ανασφάλεια. Οικονομικά τυγχάνετε μιας εξυπηρέτησης, επαγγελματικά όμως θα υποστείτε μια καταπίεση. Τα ερωτικά σας, σας δίνουν ευχάριστες στιγμές αλλά στο σύνολο τους ευνοούν την ανασφάλεια.

Λέων

Η εβδομάδα της Πανσελήνου του Αυγούστου θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο κλείσιμο εκκρεμοτήτων και στην διασαφήνιση λεπτομερειών που αφορούν το επαγγελματικό σας μέλλον. Μια έκτακτη δυσκολία θα προκύψει στα οικονομικά σας. Η προνοητικότητα όμως θα σας βοηθήσει να την λύσετε πιο γρήγορα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, την Παρασκευή, βοηθά να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, παρόλο που υπάρχει εκδοχή για παράπλευρες απώλειες αλλά μικρής σημασίας. Τέλος θα πρέπει να φανείτε πιο συνεργάσιμοι στις φιλίες και στις προσωπικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Ο Άρης και ο Κρόνος βρίσκονται στον Ταύρο . Αυτό σημαίνει ότι παράλληλα και με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, βρίσκεστε στην διαδικασία μιας εκτόνωσης και κάθαρσης μαζί. Άλλους, η δυσκολία αυτή επηρεάζει την προσωπική τους ζωή και άλλους επηρεάζει τα σχέδια που έχουν καταστρώσει για το μέλλον, τα επαγγελματικά ή τα αισθηματικά. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι, ανθεκτικοί, μεθοδικοί και μην λογαριάσετε τον χρόνο και τον κόπο που θα χρειαστεί να καταβάλετε για ότι σας αφορά να υπάρχει στη ζωή σας ή για ότι άλλο θέλετε να πετύχετε άμεσα. Δοκιμασίες ή πικρίες στα συναισθηματικά σας δεν θα λείψουν.

Ζυγός

Η περίοδος είναι σύνθετη και οι σχέσεις σας με τους άλλους βραχυκυκλώνονται αιφνίδια. Η εβδομάδα της Πανσελήνου, παρά τις καλοκαιρινές διακοπές που μεσολαβούν, επιστρατεύει το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας και τα γεγονότα δοκιμάζουν την ανοχή και την υπομονή σας τόσο στον οικογενειακό όσο και στον κοινωνικό χώρο. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους και προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Στα ερωτικά σας τηρήστε τακτική συνθηκολόγησης και όχι αντίδρασης. Θα μεσολαβήσουν διάφορες φάσεις μικρής διάρκειας, διαδεχόμενες η μια την άλλη, από τώρα έως το τέλος Σεπτεμβρίου, προκειμένου να διαμορφωθεί η νέα εικόνα του αισθηματικού τομέα.

Σκορπιός

Συγκριτικά με άλλους ζωδιακούς τύπους θα τα καταφέρετε καλύτερα αυτό το διάστημα και θα μπορέσετε να φτάσετε στα αποτελέσματα που επιδιώκετε. Η διαδρομή βέβαια θα είναι κουραστική και τα επεισόδια δεν θα λείψουν. Προσπαθήστε να αμυνθείτε ενάντια στους εξωτερικούς κινδύνους και προστατέψτε τα κεκτημένα και τα χρήματα σας από επιτήδειους καταχραστές. Μην κάνετε δηλώσεις που θα προκαλέσουν αντιδράσεις και δεχτείτε μια συγκαταβατική κατάσταση στα ερωτικά σας μέχρι να φύγει ο μήνας. Τέλος, με την Πανσέληνο της Παρασκευής, αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και μην συμβουλεύετε άλλους αν δεν είστε σίγουροι γι αυτό.

Τοξότης

Η περίοδος εξακολουθεί να είναι επεισοδιακή ακόμα και αυτόν τον πλέον καλοκαιρινό μήνα και όπως τα υπόλοιπα ζώδια της ομάδας σας έτσι και εσείς θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά αυτήν την εβδομάδα στους τομείς της εργασίας και της οικογένειας. Αυτές είναι όμως οι τελευταίες ταλαιπωρίες καθώς έρχεται μια καλύτερη εποχή. Αποφύγετε να κάνετε λάθη ή να προκαλέσετε διάφορα «ατυχήματα». Με την Πανσέληνο, είστε υπομονετικοί στην συμπεριφορά των άλλων και λιγότερο πιεστικοί στις απαιτήσεις σας από αυτούς. Συναισθηματικά τα πράγματα είναι συνεχώς ευμετάβλητα και βέβαια ακατάλληλα για να έχετε απαιτήσεις ή ελπίδες.

Αιγόκερως

Η εποχή είναι δύσκολη καθώς οι γενικότερες συγκυρίες επηρεάζουν σχέσεις και εργασία. Όσοι δεν εργάζεστε θα περάσετε ευχάριστα και διασκεδαστικά. Όσοι όμως παραμείνετε στο χώρο της δουλειάς σας, θα βρεθείτε για λίγο μέσα σε ένα ρεύμα αντιθέτων και θα χρειαστείτε να καταβάλετε κόπο, είτε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες είτε για να περισώσετε κάτι που σας αφορά. Ένα δίλλημα στην ερωτική σας ζωή συνεχίζει να υπάρχει,  ενώ όσοι βρίσκεστε σε διακοπές θα έρθετε αντιμέτωποι με έναν ερωτικό πειρασμό. Μην ενδώσετε στις προκλήσεις της Πανσελήνου, αν δεν υπολογίσετε τις συνέπειες.

Υδροχόος

Το διάστημα που ακολουθεί, απαιτεί προσοχή στις αντιδράσεις, προνοητικότητα στις αποφάσεις και μετάθεση ή πίστωση χρόνου στη λύση δύσκολων προβλημάτων. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, ωφελεί να κλείσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν και να φανείτε ακόμα μια φορά προσεκτικοί στο χειρισμό των επαγγελματικών σας συμφερόντων. Το στενό περιβάλλον θα σας απασχολήσει ενώ μια ερωτική σας σχέση θα παρουσιάσει μια αιφνίδια υποτροπή. Μια νέα εποχή αρχίζει για τα αισθηματικά σας αργότερα μέσα στο μήνα, όπου προβλέπεται ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει αλλάξει το σκηνικό τόσο των προσωπικών, όσο και των κοινωνικών σχέσεων.

Ιχθύς

Τα γεγονότα της εβδομάδας της Πανσελήνου  δεν είναι τόσο ψυχολογικά, αλλά μοιραία και συμβάλλουν αποφασιστικά σε μία βαθιά αλλαγή της διάθεσης των περισσότερων από εσάς. Ένα γεγονός θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε πρόγραμμα, ενώ μια πρόταση διακοπών ή ψυχαγωγίας, θα αποτελέσει αφορμή να αμελήσετε για λίγο τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε κουραστικές συναναστροφές και μην επιτρέπετε σε κάποιους αδιάκριτους να εισέρχονται στην προσωπική σας ζωή. Ερωτικά μπορείτε να ξαναγίνετε κυρίαρχοι ενός ερωτικού παιχνιδιού που το τελευταίο διάστημα είχε χαλαρώσει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024