Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο γοητευτικός άνδρας που έπεισε τη Ράνια Κωστάκη να μετακομίσει

Ο γοητευτικός άνδρας που έπεισε τη Ράνια Κωστάκη να μετακομίσει

Το τελευταίο καιρό η γνωστή παραγωγός είναι τρελλά ερωτευμένη.

Μία από τις πιο επιτυχημένες και εντυπωσιακές ραδιοφωνικούς παραγωγούς είναι η Ράνια Κωστάκη, η οποία σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση σε εκπομπές τύπου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και κάθε βίντεό της γινόταν viral.

Toν τελευταίο διάστημα η Ράνια Κωστάκη είναι ερωτευμένη με ένα άντρα που κατάφερε να την κάνει να μετακομίσει μαζί του στο Διακοφτό.

Διαβάστε επίσης: Άκης Πετρετζίκης: Οι φωτογραφίες στη πισίνα με την εγκυμονούσα σύζυγο του και τον γιο τους

Ποιος είναι ο αγαπημένος της

Ο λόγος για τον Σταμάτη Βάκρινο, γιο του Γιάννη Βάκρινου που το 2003 ήταν μέλος της Φάρμας του Mega. Στο Διακοφτό, μάλιστα, ο νεαρός επιχειρηματίας έχει νυχτερινό κλαμπ, στο οποίο γνώρισε τη γνωστή DJ όταν εκείνη καλέστηκε να παίξει μουσική στο μαγαζί.

Η ίδια μάλιστα μίλησε για την απόφασή της να μετακομίσει μαζί με τον Γιάννη στο Διακοφτό

«Στο Διακοπτό ήρθα με αφορμή την πρώτη καραντίνα. Εχω το εξοχικό μου, που πλέον έχει γίνει μόνιμη κατοικία. Εχω διαμορφώσει το στούντιό μου και κάνω από εδώ τις εκπομπές για τον Ρυθμό καθημερινά οπότε έχω δημιουργήσει μια κατάσταση σαν είμαι στην Αθήνα ενώ δεν είμαι.

Πριν ξεκινήσει όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό λόγω της δουλειάς μου ως dj, ταξίδευα πολύ. Είχα έναν εξοπλισμό και σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν πήγαινα, έβγαζα εκπομπές live. Πλέον τα έχω στήσει πιο μόνιμα στην περιοχή.

Είχαμε διάφορες παραγωγές μαζί με τον Σταμάτη Βάκρινο και για το εξωτερικό και για την Ελλάδα. Στο στούντιο που φτιάξαμε, έρχονταν και φίλοι και καλλιτέχνες από την Αθήνα. κάναμε τα ραντεβού μας εδώ και ήταν και γι’ αυτούς μια ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο, οπότε όλο αυτό το πράγμα το αγκαλιάσαμε και θα συνεχίζουμε και το επόμενο διάστημα.»

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024