
Υποκλοπές: Ο Ντογιάκος καλεί τους πρώτους μάρτυρες στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει
Η έρευνα θα εξετάσει πώς διέρρευσαν, εκτός ΕΥΠ, στοιχεία που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα και αφορούν τις τηλεφωνικές υποκλοπές.
Με την εξέταση των πρώτων μαρτύρων ανοίγει σήμερα η αυλαία της έρευνας που διέταξε και διενεργεί προσωπικά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος για
τον τρόπο που διέρρευσαν, εκτός ΕΥΠ, στοιχεία που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα και αφορούν τις τηλεφωνικές υποκλοπές σε βάρος του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και των δημοσιογράφων Θανάση Κουκάκη και Σταύρου Μαλιχούδη.
- Διαβάστε επίσης: Στέλιος Πέτσας: Προτάθηκε στον Ανδρουλάκη να ενημερωθεί σε προσωπικό επίπεδο κι αρνήθηκε
Καταθέτει ο Τάσος Τέλογλου
Στο πλαίσιο της ποινικης προκαταρκτικής εξέτασης έχει κληθεί να καταθέσει αύριο το πρωί ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλογλου, ενώ στις 16 Αυγούστου έχει κληθεί να εξεταστεί ως μάρτυρας ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, οι καταγγελίες του οποίου αποτελούν και αντικείμενο αυτοτελούς εισαγγελικής έρευνας.
«Ο Iδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να «ακούει» τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με τη σύζυγο ή την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες», αναφέρει ένα τουίτ του δημοσιογράφου Τάσου Τέλογλου.
- Ο Τεντόγλου έκανε τον αγώνα της καριέρας του – Τα 4 άλματα πάνω από τα 8.50μ. και η ισοφάριση του πανελλήνιου ρεκόρ (vids)
- Βερολίνο: Νεκρός ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης – Τον πυροβόλησαν αστυνομικοί
- Ο Χεζόνια υπογράφει για έναν χρόνο στους Καβαλίερς (pic)
- Η αρχαία ελληνική πόλη στην Κριμαία που μπήκε στη λίστα κινδύνου της UNESCO
- ΕΛΑΣ: Τι θα περιλαμβάνει η πρόταση της για μια «ισχυρή αυτοδιοίκηση» – Οι τοπικές κοινωνίες αποφασίζουν
- Νίκολιτς για μεταγραφές: «Περιμένω δυο παίκτες άμεσα, χρειαζόμαστε μέσους – Ίσως πάρουμε και άλλους»



