Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
W Costa Navarino: Υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες

W Costa Navarino: Υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες

Το νέο W Escape φέρνει μία ξεχωριστή ενέργεια στο Navarino Waterfront

Τους πρώτους επισκέπτες του υποδέχεται το W Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy.

Το νέο W Escape φέρνει μία ξεχωριστή ενέργεια στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino και δίνει βήμα στη δημιουργικότητα, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία της έκφρασης, εμπλουτίζοντας την εμπειρία του προορισμού.

Το W Costa Navarino -το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους- βρίσκεται σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων, κατά μήκος μίας αμμώδους παραλίας 450 μέτρων με θέα στον ιστορικό Κόλπο του Ναβαρίνου.

Ο σχεδιασμός

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός αποτελείται από λιθόστρωτα μονοπάτια και τους πετρόκτιστους πύργους. Στα δωμάτια, τους κοινόχρηστους χώρους και την Platía – το σημείο συνάντησης του resort- κυριαρχεί μια σύγχρονη προσέγγιση σε παραδοσιακές τεχνοτροπίες.

Tο εντυπωσιακό σύμβολο-τοτέμ W που χαρακτηρίζει την είσοδο κάθε ξενοδοχείου W ανά τον κόσμο, στo W Costa Navarino εμπνέεται από την περιοχή κι από την ελληνική παράδοση, κι έχει δημιουργηθεί από σκαριά παλιών ψαροκάικων, αποτίνοντας και φόρο τιμής στην ελληνική ναυτοσύνη.

Σημείο συνάντησης

Η έντονη προσωπικότητα των W Hotels αντανακλάται στη μουσική που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες, με ήχους funky house, hot disco και afro-house μέχρι tribal και neo-soul. Tο πρώτο W Escape στην Ελλάδα, θα φιλοξενεί κάθε χρόνο διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες, ξεκινώντας από φέτος με τους: Alex Nude, Valeron & Band, από κοινού με μία ομάδα σταθερών συνεργατών, όπως οι: Rie Kiriiaka, DJ Montana Cruz και Βασίλης Γεωργακόπουλος.

Beach front diving & mixology

Το W Costa Navarino παρουσιάζει μία πληθώρα γαστρονομικών προτάσεων. Το W Lounge αποτελεί το ιδανικό σημείο για όλες τις ώρες, με μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Η Platía είναι η σύγχρονη προσέγγιση μιας υπαίθριας αγοράς, γεμάτης ζωντάνια. Αποτελεί το σημείο συνάντησης για κάθε στιγμή της ημέρας, προσφέροντας πρωινό, καφέ και χαλαρά δείπνα σε τέσσερις χώρους, που ακολουθούν τη λογική “grab ‘n go”.

Στο beach club θα σερβίρονται πιάτα της σύγχρονης ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, μαζί με πρωτότυπα κοκτέιλ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η ζωντανή μουσική και τα DJ sets με μουσική όπως Electro House, NuJazz και Fusion, θα μεταμορφώνουν σταδιακά την Parelía από ένα μέρος ιδανικό για χαλάρωση, σε έναν χώρο για συναρπαστικές βραδιές γεμάτες ενέργεια και χορό.

Ευεξία και αναζωογόνηση

Tο AWAY Spa προσφέρει μία ποικιλία signature θεραπειών για αναζωογόνηση, ενώ το γυμναστήριο FIT διαθέτει μία θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα 25 μέτρων και τον πιο σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό. Επιπλέον, το W Costa Navarino παρέχει ένα πλούσιο πρόγραμμα μαθημάτων γυμναστικής και δραστηριοτήτων ευεξίας για όλα τα επίπεδα, το οποίο περιλαμβάνει beach boot camp, yoga, σεμινάρια κινητικού διαλογισμού «5 Rhythms» και power Pilates στην παραλία.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024