Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάο Σένγκ: 27χρονος μοιάζει με 10 ετών και δε μπορεί να βρει δουλειά

Μάο Σένγκ: 27χρονος μοιάζει με 10 ετών και δε μπορεί να βρει δουλειά

Ένας 27χρονος από την Κίνα δυσκολεύεται να βρει δουλειά γιατί μοιάζει με 10 ετών παιδί.

Πόσοι από εμάς θα θέλαμε να μοιάζουμε μικρότεροι από όσο είμαστε πραγματικά; Σχεδόν όλοι. Ο Μάο Σένγκ από την Κίνα το έχει καταφέρει. Ο νεαρός από το Ντονγκουάν φαίνεται πολύ μικρότερος από την πραγματική του ηλικία. Πολλές φορές ο κόσμος δεν τον πιστεύει όταν την αποκαλύπτει. Ο νεαρός έγινε viral όταν την αποκάλυψε.

Συγκεκριμένα, ο Μάο Σένγκ έχει δηλώσει πως μπορεί κάποιοι άνθρωποι να το θεωρούν ευλογία όταν κάποιος μικροδείχνει, αλλά για εκείνον λειτουργεί ως κατάρα. Ο Μάο Σένγκ είναι 27 ετών αλλά κανείς δεν τον πιστεύει. Λογικό, καθώς η εμφάνιση του νεαρού παραπέμπει σε ένα παιδί μόλις 10 ετών και όχι έναν ενήλικο άνδρα.

Το πρόβλημα του όμως, δεν είναι πως μικροδείχνει. Αλλά οι συνέπειες που έχει αυτό.  Ο 27χρονος νεαρός αναφέρει πως η εμφάνιση του έχει σταθεί εμπόδιο στη δουλειά του. Για την ακρίβεια δε μπορεί να βρει δουλειά.

Σύμφωνα με δηλώσεις του 27χρονου Κινέζου, οι εργοδότες δεν τον προσλαμβάνουν για δουλειά γιατί μικροδείχνει τόσο πολύ που κανείς δε μπορεί να πιστέψει την πραγματική του ηλικία.Οι περισσότεροι εργοδότες δεν πιστεύουν ότι είναι τόσο μεγάλος όσο ισχυρίζεται ότι είναι. Από την άλλη, εκείνοι που το πιστεύουν λένε ότι δεν θέλουν οι αρχές να τους κατασκοπεύουν και να τους κατηγορήσουν για παιδική εργασία λόγω της νεανικής του εμφάνισης.

Έτσι, ο νεαρός παραμένει άνεργος ενώ μάταια προσπαθεί να βρει δουλειά.

Δείτε το βίντεο

Ο Μάο Σένγκ έγινε γνωστός παγκοσμίως σε μία νύχτα στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα. Ο λόγος ήταν ένα βίντεο που γυρίστηκε στους δρόμους του Ντονγκουάν και έγινε viral στο Douyin (TikTok). Σε αυτό, ο νεαρός άνδρας αποκάλυψε την ηλικία του και παραπονέθηκε ότι δεν μπορούσε να βρει δουλειά για να στηρίξει τον πατέρα του, ο οποίος ανάρρωνε από εγκεφαλικό. Ζητούσε δουλειά σε τοπικά εργοστάσια με έναν φίλο του, αλλά ενώ βρήκαν γρήγορα δουλειά, δεν ήταν τόσο τυχερός.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024