Αλβανία: Αστυνομικός τραυμάτισε θανάσιμα 7χρονη με το σκάφος του – Του επιτέθηκε ο πατέρας της
Το άτυχο κορίτσι βρισκόταν στην παραλία με τον πατέρα της όταν το σκάφος του αστυνομικού ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.
Αιματηρό σκηνικό εκτυλίχθηκε σε παραλία της Χειμάρρας στην Αλβανία, με θύμα ένα 7χρονο κορίτσι.
Συγκεκριμένα, το άτυχο παιδί βρισκόταν στην παραλία μαζί με τον πατέρα της για μπάνιο, όταν σκάφος που ανήκει σε αστυνομικό την τραυμάτισε με την προπέλα του θανάσιμα.
- Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Bυθίστηκε σκάφος – Ένας νεκρός
«Έκανα μπάνιο μαζί με την κόρη μου κοντά στην ακτή, όταν είδα μια λευκή βάρκα με δύο άτομα. Η βάρκα στάθμευσε στην παραλία κοντά σε ένα ξενοδοχείο και είδα μια κοπέλα να κατεβαίνει από αυτή. Στη συνέχεια ανέπτυξε τέτοια ταχύτητα που με έκανε να χωριστώ από την κόρη μου και να τη χάσω μέσα στο νερό. Βούτηξα κάτω από το νερό και συνειδητοποίησα ότι το σκάφος χτύπησε την κόρη μου με την προπέλα κόβοντάς την παντού. Η βάρκα απομακρύνθηκε, αλλά μετά ο οδηγός γύρισε πίσω, σταμάτησε το σκάφος και ήρθε στην ακτή», δήλωσε ο πατέρας του.
Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός της χώρας, Σαλί Μπερίσα ανήρτησε βίντεο και φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ στο facebook που δείχνουν τον τρόμο και τον πανικό που επικράτησε μετά το τραγικό συμβάν, αλλά και την επίθεση του πατέρα της 7χρονης στον αστυνομικό.
Ο δράστης συνελήφθη και θα δικαστεί, καθώς οδηγούσε σε ζώνη απαγορευμένη για σκάφη, ενώ οι επικίνδυνοι ελιγμοί που έκανε φεύγοντας προκάλεσαν τον τραυματισμό της 7χρονης.
Στα Τίρανα έγιναν μεγάλες συγκεντρώσεις με τον κόσμο να ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δράστη, ενώ παράλληλα ζητούν την παραίτηση υπουργών και των υπεύθυνων της αστυνομίας.
- Στη φυλακή οδηγείται η Ελένη Ζαρούλια
- Νεότερα στοιχεία για τον 20χρονο στη Θεσσαλονίκη – Τον μαχαίρωσαν στην πλάτη
- Η Ελένη Μενεγάκη βάζει τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή – «Το θέμα τελειώνει εδώ»
- «Κουίζ Κανίς; Πόσο καλά ξέρεις τους σκύλους;» – Ένα βιβλίο που θα ενισχύσει οικονομικά φιλοζωικά σωματεία
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Χοντρό παιχνίδι» με το στενό Μπαμπ ελ-Μαντέμπ – Τι θα συμβεί αν κλείσουν οι «Πύλες των Δακρύων»
- Χαμένη σελίδα από το Παλίμψηστο του Αρχιμήδη βρέθηκε ξανά μετά από 120 χρόνια
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα – 74χρονος σκότωσε και διαμέλησε την 33χρονη σύζυγό του
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442