Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Τον αδίκησε ο διαιτητής, τον καταδίκασε ο άδειος πάγκος

Παναθηναϊκός: Τον αδίκησε ο διαιτητής, τον καταδίκασε ο άδειος πάγκος

Με τον Παλάσιος στο γήπεδο ο Γιοβάνοβιτς έφερνε το ματς εκεί που ήθελε

Ο Γιοβάνοβιτς είναι πάντα μετρημένος στις δηλώσεις του. Μετά το ματς και την ήττα από τη Σλάβια είπε την αλήθεια.

Παραδέχτηκε ότι οι Τσέχοι ήταν καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό προκύπτει καθαρά από το 50ό λεπτό και μετά, όταν και οι δύο ομάδες έπαιζαν με δέκα παίκτες. Εκεί λοιπόν θα περίμενε κανείς μία ουσιαστική αντίδραση από τον Παναθηναϊκό, που θα τον οδηγούσε στην ισοφάριση.

Αντί γι’ αυτό, οι παίκτες της Σλάβια κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Είχαν πλήρη εδαφική υπέροχη, πίεσαν τους Πράσινους, πέτυχαν το δεύτερο γκολ και θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα ένα. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς στο διάστημα αυτό της νέας αριθμητικής ισορροπίας είχε μία ευκαιρία όλη κι όλη από μία προσωπική ενέργεια του νεαρού Βαγιαννίδη. Την εικόνα. Αυτή είχε υπόψη του ο Γιοβάνοβιτς και μίλησε για την ανωτερότητα της Σλάβια. Για να φτάσουμε όμως εκεί μεσολάβησε μία αδιανόητη απόφαση του Μπουκέ.

Ο γάλλος διαιτητής… ανακάλυψε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Παλάσιος, επειδή ο παίκτης του Παναθηναϊκού έπεσε μετά από καθαρό μαρκάρισμα που του έγινε μέσα στην περιοχή. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ναι μεν η Σλάβια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν είχε δημιουργήσει καμία επικίνδυνη κατάσταση μπροστά στο τέρμα του Μπρινιόλι. Με άλλα λόγια, οι Πράσινοι μπορεί να είχαν παραχωρήσει γήπεδο στους Τσέχους, αλλά σε γενικές γραμμές είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Η αποβολή του Παλάσιος άλλαξε τις ισορροπίες, με δεδομένο ότι οι Πράσινοι δεν είχαν τη δυνατότητα να φέρουν από τον πάγκο τους παίκτη για να αντικαταστήσουν τον ικανότατο εξτρέμ τους. Φυσικά, δεν είχαν παίκτη για να αντικαταστήσουν ούτε τον Αϊτόρ, με αποτέλεσμα ένας νεαρός δεξιός μπακ να παριστάνει τον εξτρέμ. Εδώ έχουμε να κάνουμε με τις συγκεκριμένες αβελτηρίες του Παναθηναϊκού σχετικά με την έγκαιρη πραγματοποίηση των απαραίτητων μεταγραφών.

Οι Τσέχοι έρχονται σε μία εβδομάδα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ως ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση.

Διαφορετική συζήτηση θα κάναμε αν ο σέρβος κόουτς είχε στη διάθεσή του τον Παλάσιος αλλά και τον Βέρμπιτς. Τώρα, όπως έχουν τα πράγματα, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία ανηφόρα. Ωστόσο, η Σλάβια δεν είναι ανίκητος αντίπαλος. Όλα μπορεί να γίνουν αρκεί να μη βρεθεί μπροστά στους Πράσινους ένας ανεκδιήγητος διαιτητής. Κυρίως να έχει ο κόουτς υγιείς όλους τους διαθέσιμους παίκτες του. Το σημειώνω αυτό γιατί π.χ. η διαφορά του Σάρλια με τον Σένκεφελντ είναι χαώδης. Επίσης, τα τρεξίματα του Αλεξανδρόπουλου έλειψαν πάρα πολύ στην Πράγα. Αυτοί οι δύο παίκτες είναι σίγουρο ότι θα βελτιώσουν κατά πολύ την εικόνα του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς. Αν υπήρχε και ο Παλάσιος με έναν ικανό χαφ πίσω από τον Σπόραρ, θα ήμασταν περισσότερο αισιόδοξοι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024