
Βόλος: Μητέρα καταγγέλλει ότι επιχείρησαν να αρπάξουν το 20 μηνών μωρό της
Απόπειρα πιθανής αρπαγής του μόλις 20 μηνών βρέφους της καταγγέλλει μια γυναίκα στον Βόλο
Απόπειρα πιθανής αρπαγής του μόλις 20 μηνών βρέφους της καταγγέλλει μια γυναίκα στον Βόλο. Η καταγγελία έγινε, σύμφωνα με το megnesianews στην ομάδα «Μαμάδες» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως αναφέρει, στις 9 το βράδυ της Κυριακής ενώ βρισκόταν με το 20 μηνών βρέφος της στο Ελικοδρόμιο της Νέας Ιωνίας και ενώ το παιδί έτρεχε δίπλα της, μια γυναίκα Ρομά το άρπαξε στα χέρια της!
«Αντέδρασα έντονα και της είπα να το αφήσει ΑΜΕΣΩΣ! Τρόμαξα πραγματικά. Το πήρα και πήγα προς το γήπεδο του μπάσκετ λίγο πιο πάνω. Το πρωί ενημέρωσα τον υπεύθυνο του Ελικοδρομίου, αλλά και την Αστυνομία» τονίζει η γυναίκα μέλος της ομάδας στην ανάρτησή της.
Σύμφωνα με την ίδια, το δικό της παιδί ήταν τυχερό, μπορεί όμως άλλο να μην είναι. Οι αστυνομικοί της είπαν σε ανάλογη περίπτωση να καλεί άμεσα σε βοήθεια και να τηλεφωνεί στην Άμεση Δράση (100) και ζητά οι γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους.
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα


