Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοφανία Παπαθωμά: Τέλος το ξανθό - Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της

Θεοφανία Παπαθωμά: Τέλος το ξανθό – Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της

Άλλος άνθρωπος η ηθοποιός

Οριστικά πίσω της αφήνει η Θεοφανία Παπαθωμά τον ρόλο της Βιολέτας στις «Άγριες Μέλισσες» και εστιάζει στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η ηθοποιός ξεκίνησε από την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Την τελευταία σεζόν της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 τα είχε ξανθά.

Ωστόσο, τώρα ήρθε η ώρα να υιοθετήσει το καστανό και να ανανεώσει την εμφάνισή της για τις ανάγκες του νέου ρόλου που θα υποδυθεί στην καινούρια σειρά του MEGA, με τίτλο «Μαύρο Ρόδο».

Η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram πόσταρε μία φωτογραφία από το νέο λουκ της και στη λεζάντα έγραψε:

«Μαύρο Ρόδο! Πολυξένη… Έρχεται τον Οκτώβριο στο MEGA».

Δείτε την παρακάτω

Τι γνωρίζουμε για τη νέα σειρά του MEGA

H σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη κaι αφηγείται την ιστορία της αδελφής Ελισάβετ, μίας καλόγριας που επιστρέφει στο πατρικό της και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δίλημμα. Θα ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της ή θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού;

Με βάση το βιβλίο:

«Η επιστροφή στο πατρικό είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της νέας κοπέλας. Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της. Πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της, χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, σ’ ένα χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων. Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Τι θα ακολουθήσει; Όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει; Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα».

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης των «8 λέξεων», του «Τατουάζ» αλλά και μέλος της σκηνοθετικής ομάδας των «Άγριων Μελισσών», Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024