Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του στο Instagram, ο Νόβακ Τζόκοβιτς εμφανίζεται χωρίς φανέλα και ιδιαίτερα παθιασμένος, να προπονείται σε ένα γήπεδο με σκληρή επιφάνεια, κάτω από τον ήλιο, δηλαδή σε συνθήκες παρόμοιες με αυτές που θα επικρατούν στο US Open.
Ο σέρβος τενίστας εξηγεί ότι προπονείται με αυτόν τον τρόπο, προκειμένου να λάβει μέρος στο τελευταίο Major της χρονιάς.
Ο Τζόκοβιτς, ως μη υπήκοος των Ηνωμένων Πολιτειών και μη εμβολιασμένος, δεν έχει επί του παρόντος την άδεια να εισέλθει στο αμερικανικό έδαφος, αλλά και στον Καναδά.
Επομένως, δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι θα αγωνιστεί στο Masters 1000 στο Μόντρεαλ (7 έως 14 Αυγούστου), στο Σινσινάτι (14 έως 21 Αυγούστου) και στο US Open.
Ο «Νόλε» το γνωρίζει καλά αυτό και διευκρινίζει επίσης ότι προπονείται «σε περίπτωση που υπάρξει πιθανότητα να ταξιδέψει στις ΗΠΑ».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,