
Κοντά στην απόκτηση του Καββαδά ο Άρης, παρά τη «σφήνα» της Μπουντιβέλνικ
Κοντά στην επιστροφή του στον Άρη βρίσκεται, ο Βασίλης Καββαδάς, την ώρα που στο «κόλπο» της απόκτησης του έχει μπει η Μπουντιβέλνικ.
Την φάνελα του Άρη προβάρει για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο Βασίλης Καββαδάς. Ο Έλληνας διεθνής σέντερ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους «κίτρινους» με τις δύο πλευρές μάλιστα να είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια.
Όλα αυτά την ώρα που ο Καββαδάς έχει μια εξαιρετική πρόταση στα χέρια του από την Μπουντιβέλνικ, ωστόσο προς το παρόν δεν φαίνεται διατεθειμένος να ξενιτευτεί για πρώτη φορά στην καριέρα του.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Καββαδάς φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού και είχε 3 πόντους και 1.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 7 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 5.3 πόντους και 1.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής.
- Η εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στις ομάδες του final 4
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς να ταξιδέψετε αυτό το καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα, ακυρώσεις και επιπλέον έξοδα
- EPPO: Στη δημοσιότητα οι δύο επιστολές της Κοβέσι για την τροπολογία Φλωρίδη
- Η Τεχεράνη εξετάζει νέα πρόταση των ΗΠΑ, μετά την επίσκεψη του Πακιστανού μεσολαβητή
- LIVE: Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Ο συμπρόεδρος των Πρασίνων παραιτείται παραδεχόμενος «ανάρμοστες σχέσεις»
