
Κόρινθος: 11χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα την 9χρονη αδερφή του
Το 9χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο, με πολύ σοβαρό τραύμα στο χέρι
Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε χωριό κοντά στο Δερβένι Κορινθίας, όταν ένας 11χρονος πυροβόλησε πάνω στο παιχνίδι την 9χρονη αδελφή του.
Η 9χρονη διακομίσθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Ακράτας και στη συνέχεια επειγόντως στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται με πολύ σοβαρό τραύμα στο χέρι.
Το χρονικό
Το περιστατικό έγινε στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής σε χωράφι της περιοχής κοντά στο Δερβένι, όπου τα παιδιά βρίσκονταν υπό την εποπτεία της γιαγιάς τους.
Εκεί τα είχε αφήσει ο πατέρας τους ο οποίος έχει και την επιμέλειά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, κάποια στιγμή και ενώ τα παιδιά έπαιζαν, το 11χρονο αγόρι πήρε ένα κυνηγετικό όπλο που βρισκόταν στο χωράφι (πιθανόν σε αποθήκη) και το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανήκει στον παππού του, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει, προφανώς άθελά του και το κοριτσάκι να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο χέρι.
Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό κινητοποιήθηκαν άμεσα τόσο η Αστυνομία όσο και οι τοπικές υγειονομικές Αρχές.
Το 9χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο, με πολύ σοβαρό τραύμα στο χέρι.
Ο πατέρας των δύο παιδιών συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκων, αλλά με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.
- Βενεζουέλα: Τέσσερις αστυνομικοί συνελήφθησαν για λεηλασίες – Βίντεο με το πλήθος να τους κυνηγά
- ΑΕΚ: Παραμένει στα κιτρινόμαυρα ο Φίζελ
- Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
- Πώς δρούσε η σπείρα που έκανε διαρρήξεις και απάτες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και της εφορίας – 8 συλλήψεις
- Μπορεί μια ταινία τρόμου να προκαλέσει μετατραυματικό στρες;
- Ο Τραμπ λέει ότι κέρδισε 1,2 δισ. από κρυπτονομίσματα επειδή «όλοι επωφελούνται» από την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο


