Ιωάννα Μαλέσκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της
Δείτε τις φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού
Ιωάννα Μαλέσκου και Κωνσταντίνος Δανιάς είναι ζευγάρι από τον περασμένο χειμώνα ωστόσο, αποφεύγουν τη δημοσιότητα και διατηρούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους.
Η παρουσιάστρια και ο εκπαιδευτής σκύλων αρχικά προσπάθησαν να προστατεύσουν τον δεσμό τους, κρατώντας τον κρυφό, όμως κάποια likes και σχόλια στο Instagram, τελικά τους πρόδωσαν.
Οι δυο τους σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις ενώ προτιμούν να πηγαίνουν στο θέατρο. Αυτό συνέβη και πρόσφατα.
- Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου: Κάνει πιλάτες και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη
Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε πριν από λίγες ημέρες, στο Θέατρο Άλσος, όπου και παρακολούθησαν την παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι ζούμε ρε;».
Με χαλαρό ντύσιμο και εμφανή την καλή τους διάθεση επέλεξαν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί, μιας και η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αφήσει για λίγο πίσω τα επαγγελματικά της, μετά το τέλος του Love It.
Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους


Σημειώνεται ότι το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη σχέση του. Μόνο, η παρουσιάστρια σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες παραδέχθηκε πως στην προσωπική της ζωή είναι «πολύ καλά».
Οι δύο τους περνούν πολλές ώρες μαζί αφού μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και τα ίδια χόμπι. Ένα από αυτά είναι τα σπορ αφού τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο αγαπημένος της είναι αρκετά αθλητικοί τύποι και αγαπούν την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Συμβούλια
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442