Εσπευσμένα από το Ρέθυμνο στο Ηράκλειο μεταφέρθηκε η 22χρονη που έπεσε χτες από μπαλκόνι στο κέντρο του Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η νεαρή που έπεσε από το μπαλκόνι στο Ρέθυμνο, νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε καταστολή, με σοβαρότατες κακώσεις σε όλο το σώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου.
Το περιστατικό σημειώθηκε χτες λίγο μετά τις 11 το πρωί και η 22χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάσταση της υγείας της και αμέσως μετά αποφάσισαν την διακομιδή της στο Ηράκλειο, η οποία πραγματοποιήθηκε άμεσα χτες το απόγευμα.
Η κατάσταση της υγείας της 22χρονης κρίνεται κρίσιμη, με την αστυνομία να μελετά το ενδεχόμενο η νεαρή να προσπάθησε να αυτοκτονήσει.
Θρίλερ με την πτώση γυναίκας από μπαλκόνι
Συναγερμός σήμανε σε μια γειτονιά της Πάτρα καθώς μια γυναίκα έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από μπαλκόνι του 3ου ορόφου.
Η κινητοποίηση ήταν άμεση με την αστυνομία ωστόσο η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εάν η μοιραία πτώση επρόκειτο για αυτοκτονία ή εάν κάποιος έριξε τη γυναίκα από το μπαλκόνι.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).