
Πάνος Νάτσης: Νέα ανάρτηση της συντρόφου του -«Ίσως εκεί να υπάρχουν κάποια κομμάτια σου»
Πέρασαν έξι μήνες από την τραγική στιγμή που ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.
Πέρασαν έξι μήνες από την τραγική στιγμή που ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας. Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η σύντροφός του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, συγκλονίζει.
«Ίσως εκεί να υπάρχουν κάποια κομμάτια σου ακόμα σκορπισμένα. Μάλλον γυρίζω και τα ψάχνω», έγραψε η Διονυσία Γεωργιάδου στη φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος..
Ο Πάνος Νάτσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Σήμερα τελείται το μνημόσυνο στη μνήμη του, για τους έξι μήνες από τον θάνατό του.
- Η ασφυκτική λαβή Τραμπ στη Wall Street
- Εξασφάλισε παρουσία σε League Phase ο ΟΦΗ – Χωρίς νόημα πλέον τα πλέι οφ στο 5-8
- Ο ΟΦΗ στα playoffs του Europa League: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι
- Πώς οι Big Four «κόβουν» τους partners από τα κέρδη
- Fed: Η απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης διατηρεί το δράμα
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 2-2 κ.δ., 2-3 παρ.: Μάγκες από την Κρήτη, σήκωσαν το Κύπελλο!


