Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Απρόοπτο με Βίντα!

ΑΕΚ: Απρόοπτο με Βίντα!

Ο Κροάτης αμυντικός έπεσε θύμα διάρρηξης και η άφιξή του στην Ελλάδα μετατέθηκε για το βράδυ της Παρασκευής.

Την Παρασκευή (29/7) και όχι την Πέμπτη (28/7) όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί θα έρθει τελικά στην Αθήνα ο Ντομαγκόι Βίντα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, καθώς έπεσε θύμα διάρρηξης και η άφιξή του μετατίθεται κατά μια ημέρα.

Μια απρόβλεπτη εξέλιξη, που έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η άφιξή του Κροάτη σέντερ μπακ στη χώρα μας, με τον 33χρονο να πέφτει θύμα κλοπής, λίγες ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησή του στη Ενωση.

Αυτό θα συμβεί το βράδυ της Παρασκευής (29/7), με τον έμπειρο στόπερ να έρχεται στην Αθήνα, για να περάσει το Σάββατο (30/7) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους Κιτρινόμαυρους. Η μεταγραφή του είναι «κλεισμένη» και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΑΕΚ.

Μετά τα εργομετρικά, την υπογραφή του συμβολαίου και την επίσημη ανακοίνωση της Ενωσης, ο Ντομαγκόι Βίντα θα τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, με την Ενωση να προσθέτει στο ρόστερ της έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό σέντερ μπακ.

Ενας παίκτης, που έχει 98 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Κροατίας, αλλά και 491 ματς στο ενεργητικό του. Την τελευταία τετραετία αγωνιζόταν στην Τουρκία με τα χρώματα της Μπεσίκτας, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 164 συμμετοχές, με 16 γκολ και 1 ασίστ. Πέρσι αγωνίστηκε συνολικά σε 32 αναμετρήσεις και είχε 1 γκολ σε 2.815 λεπτά. Εκτός από την Μπεσίκτας, στο παρελθόν ο Κροάτης είχε αγωνιστεί σε Ντινάμο Κιέβου, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Λεβερκούζεν και Όσιγιεκ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024