Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Βέρτης: Για βουτιές σε γνωστή παραλία της Μυκόνου

Νίκος Βέρτης: Για βουτιές σε γνωστή παραλία της Μυκόνου

Ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται στο νησί των ανέμων και περνά καταπληκτικά

Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε προ ολίγων ημερών στη Μύκονο καθώς είχε προγραμματισμένη συναυλία στον Ορνό.

Το νησί τον ανέμων για ακόμη μία χρονιά έχει την τιμητική του, καθώς πολλοί είναι εκείνοι, διάσημοι και μη, που το επιλέγουν για ένα μέρος των διακοπών τους. Έτσι, λοιπόν και φέτος η Μύκονος έχει γεμίσει από σελέμπριτιζ αλλά και αιθέριες υπάρξεις, αποδεικνύοντας πως η αίγλη του καλά κρατεί.

Ο Νίκος Βέρτης αφού ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη συναυλία, αποφάσισε να παραμείνει στη Μύκονο. Ο γνωστός τραγουδιστής, λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις του σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης στις 5 Αυγούστου, αποφάσισε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές επιλέγοντας τι άλλο; Το νησί των ανέμων…

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον Νίκο Βέρτη να απολαμβάνει τη θάλασσα στη κοσμική παραλία Ορνός. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής φορώντας ένα γαλάζιο μαγιό, χαλάρωνε  μαζί με τους φίλους του απολαμβάνοντας τις διακοπές του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Νίκος Βέρτης και οι ηλεκτρονικές απάτες

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής χρειάζονταν ξεκούραση και λίγες στιγμές ηρεμίας καθώς πριν από λίγους μήνες είχε προβεί σε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για απάτη που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο και περιλάμβανε το όνομά του. Συγκεκριμένα, ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, είχε γράψει:

«Αγαπητοί φίλοι είμαστε υποχρεωμένοι, ηθικά κυρίως, αφού κινδυνεύετε να πέσετε θύματα απάτης να σας ενημερώσουμε πώς διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με δήθεν ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα, συνοδευόμενα από την ψευδέστατη αναφορά πως δήθεν ο κύριος Βέρτης έβγαλε πολλά λεφτά, εκατομμύρια συγκεκριμένα, από τέτοιου είδους επενδύσεις ή και bitcoin, ενώ είχε υποτίθεται πτωχεύσει από άλλες επενδύσεις, είναι παντελώς ψευδή και συνιστούν Απάτη.

Χρησιμοποιούν μάλιστα ψεύτικες μακέτες λογότυπα και φτιάχνουν δήθεν συνεντεύξεις από γνωστές σοβαρές εφημερίδες ή site’s για να πείσουν για την σοβαρότητα του άρθρου… Επίσης ψευδή και προϊόν απάτης είναι και διάφορα sites που χρησιμοποιούν εμπορικά ονόματα ή πρόσωπα που αποτελούν πρότυπα ηθικής, μεταξύ των οποίων και το όνομα του κυρίου Βέρτη, με σκοπό να αποσπάσουν δήθεν δανεικά χρήματα κλπ. Γενικά προσοχή σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, μην δώσετε κάπου λεφτά. Τα επίσημα Site μας είναι γνωστά με το γαλάζιο τικ. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει καταγγελία στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Λυπούμαστε πολύ και ελπίζουμε να βοηθήσαμε στην αποτροπή της εξαπάτησης σας»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024