Ο μέσος της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, υπέστη τραυματισμό στο γόνατο και αποκλείστηκε από το φιλικό της Τρίτης (26/7) με την Μπαρτσελόνα στο Ντάλας του Τέξας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ομάδα της Serie A.
Η ομάδα από το Τορίνο δεν αποκάλυψε τον εκτιμώμενο χρόνο αποθεραπείας, αλλά πρόσθεσε ότι ο 29χρονος θα δει έναν ειδικό τις επόμενες ώρες και θα συνεχίσει τη θεραπεία.
«Μετά από παράπονα για πόνο στο δεξί του γόνατο, ο Πολ Πογκμπά υποβλήθηκε σε ακτινολογικές εξετάσεις που αποκάλυψαν μια βλάβη στον πλάγιο μηνίσκο», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.
Ο Γάλλος διεθνής, ο οποίος επέστρεψε στον σύλλογο ως ελεύθερος μετά από έξι σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα μπορούσε να χάσει την έναρξη της σεζόν της Serie A. Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Σασουόλο στις 15 Αυγούστου στον εναρκτήριο αγώνα της.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών