Πάτρα: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος που απειλούσε αστυνομικούς με καραμπίνα
Ύστερα από πολλές ώρες κατάφεραν να αφοπλίσουν και να συλλάβουν τον κατηγορούμενο
Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών αναμένεται να οδηγηθεί ο 45χρονος, ο οποίος απειλούσε με όπλο αστυνομικούς επί ώρες στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, κοντά στο νότιο πάρκο, έχοντας μαζί του και μία φιάλη υγραερίου.
Μετά την επιχείρηση αφοπλισμού του από τους αστυνομικούς, ο 45χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Παρών και στην συνέχεια σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και απειλή.
Το χρονικό της υπόθεσης
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, αστυνομικοί της Μεικτής Ομάδας Ελέγχων επιχείρησαν χθες το βράδυ, να πραγματοποιήσουν έλεγχοστον κατηγορούμενο, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων. Ο 45χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, απειλούσε τους αστυνομικούς με ένα κυνηγετικό όπλο και με μια φιάλη υγραερίου, για την οποία ανέφερε ότι θα προχωρήσει στην ανάφλεξή της.
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του περιστατικού, οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή για λόγους ασφαλείας, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας. Τελικά, τις πρώτες πρωινές ώρες οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν, να αφοπλίσουν και να συλλάβουν τον 45χρονο.
Η διαπραγμάτευση
Η προσέγγιση του διαπραγματευτή έχει γίνει από το πεζοδρόμιο της Ακτής Δυμαίων, πίσω από τον φράχτη του χώρου στάθμευσης.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο αστυνομικός υποχώρησε, ενώ ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας ζήτησε από τον άνδρα να του δώσει τον τηλεφωνικό του αριθμό προκειμένου να τον καλέσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα Ρομά. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί κι άλλοι Ρομά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442