
Σοφία Παυλίδου: Πώς «αποχαιρέτισε» τη Σούλα Αθανασιάδου
Με ένα συγκινητικό τρυφερό μήνυμα αποχαιρέτισε την αγαπημένη της συνάδελφο.
Η αγαπημένη ηθοποιός Σούλα Αθανασιάδου έφυγε από τη ζωή την περασμένη άνοιξη και συγκεκριμένα τον μήνα Απρίλιο. Για άγνωστους λόγους η είδηση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό χθες Δευτέρα 25 Ιουλίου, μέσα από ανάρτηση της ιστοσελίδας daisy.gr.
Η ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε από Αλτσχάιμερ τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ενώ στην κηδεία της στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης έδωσαν το παρών μόνο 7 άτομα.
Το δυσάρεστο γεγονός προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, στους συναδέλφους της αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, που την γνώρισε και την αγάπησε κυρίως μέσα από τους ρόλους της στα «Εγκλήματα», αλλά και στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου». Στη δεύτερη, μάλιστα, η Σούλα Αθανασιάδου που προβάλλονταν από το κανάλι του Αντέννα συμπρωταγωνιστούσε με την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου.
Διαβάστε επίσης: Πέθανε η Μάχη από τα «Εγκλήματα» και δεν το έμαθε κανείς
Η ανάρτηση γεμάτη συγκίνηση
Η ηθοποιός, η οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την Σούλα Αθανασιάδου και μόλις έμαθε την είδηση του θανάτου της, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της αγαπημένης συναδέλφου.
Η ηθοποιός θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας «αντίο αγαπημένη». Με μια φωτό από τα γυρίσματα της σειράς όπου συνεργάζονταν οι δυο ηθοποιοί, σε μαύρο πλαίσιο και με το σχόλιο R.I.P.
Η Σούλα Αθανασιάδου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1929. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, ενώ στη συνέχεια της καριέρας της δίδαξε και υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη. Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιός Γ. Δάνη (Δανιήλ Γαβριηλίδης), που έφυγε από τη ζωή το 1995.
- Πέρασε στον δεύτερο γύρο του Roland Garros o Τσιτσιπάς
- Ιρλανδία: Θέλει να απαγορεύσει τις εισαγωγές αγαθών από ισραηλινούς οικισμούς στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- «Θεραπείες» μεταστροφής: Βασανιστήρια με ψευδοεπιστημονικό μανδύα – Πώς η Ελλάδα τις επιτρέπει από το παράθυρο
- Πάμε μια βόλτα;: Ιστορίες και αναμνήσεις γεμάτες χιούμορ και συγκίνηση από τον Θανάση Αλευρά
- Συγκλόνισε η μητέρα του Παρασκευά Άντζα: «Η αρρώστια τον καθάρισε σε 7 μήνες» (vid)
- ΑΣΕΠ: Δημοσιεύτηκε προκήρυξη για 4.747 θέσεις για αυτούς που συμμετείχαν στον γραπτό διαγωνισμό


