Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λάμπει από ευτυχία και όλα οφείλονται στον έρωτά της για τον Στάθης Σχίζας, τον νικητή του φετινού Survivor, καθώς σε κάθε τους εμφάνιση είναι αχώριστοι και τα φιλιά τους δίνουν και παίρνουν.
Η ίδια, ωστόσο, εντοπίστηκε πρόσφατα να χορεύει σε κλαμπ της Μυκόνου, χωρίς να είναι φανερή η παρέα της, και «τρέλανε» τους θαμώνες του μαγαζιού.
Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, εκείνη τη στιγμή την τραβούν βίντεο κι εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και να κουνήσει το κορμί της στον ρυθμό της μουσικής.
Έστελνε φιλιά στην κάμερα του κινητού και απολάμβανε το βράδυ της σαν να μην υπάρχει αύριο.
Δείτε τον «καυτό» χορό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε κλαμπ της Μυκόνου
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας