Βρετανία: Απίστευτο χάος στους δρόμους – Ατελείωτες ουρές ακινητοποιημένων αυτοκινήτων
Η ημέρα του Σαββάτου αναμένεται να είναι περισσότερο «φορτωμένη», σε σχέση με την Παρασκευή, στους δρόμους που οδηγούν στο λιμάνι του Ντόβερ, με χιλιάδες οδηγούς αυτοκινήτων και δίκυκλων να παραμένουν ακινητοποιημένοι σε ουρές ατελείωτων χιλιομέτρων.
Στον δρόμο γαι το λιμάνι του Ντόβερ, στην νοτιοανατολική Αγγλία, από την Παρασκευή επικρατεί ένας χάος με του Βρετανούς να φεύγουν ή τουλάχιστον να προσπαθούν να φύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Παραθεριστές και οδηγοί φορτηγών ήταν ακινητοποιημένοι τουλάχιστον έξι ώρες γύρω από το Ντόβερ καθώς εκατομμύρια βγήκαν στο δρόμο την Παρασκευή, με έναν οδηγό να ισχυρίζεται ότι η διέλευση για το λιμάνι του πήρε 30 ώρες.
Οι ταξιδιώτες μάλλον θα περάσουν άλλη μία πολύ κουραστική μέρα στο Ντόβερ σήμερα, προειδοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος του λιμανιού για την κατάσταση που θα επικρατήσει στο λιμάνι.
Περίπου 10.000 αυτοκίνητα αναμένεται να περάσουν από το λιμάνι το Σάββατο, αριθμός υψηλότερος από αυτόν της Παρασκευής.
Στην εικόνα που βλέπουμε στις 7 η ώρα το πρωί η κατάσταση ήταν ήδη απελπιστική στον δρόμο για το λιμάνι.
The port of Dover this morning at 7am and long delays. pic.twitter.com/ypRp3Ggh3y
— stuart brock photography (@stuartbrockphot) July 23, 2022
Φωτογραφίες της χαοτικής κίνησης που ξεκινά άλλη μία μέρα για τους οδηγούς με κατεύθυνση το λιμάνι του Ντόβερ έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του κόσμου, με πολλούς να κατηγορούν το «Brexit» ως τον ηθικό αυτουργό της κατάστασης αυτής, καθώς οι αστυνομικοί που διεξάγουν τον έλεγχο στα σύνορα της Γαλλίας δεν επαρκούν για την εξυπηρέτηση τόσου μεγαλου αριθμού ανθρώπων ταυτόχρονα.

- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)





















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442