Χανιά: Αγνοείται 44χρονος – Συνεχίζονται για δεύτερο 24ωρο οι έρευνες
Ο άνδρας που αγνοείται είχε πάει για μπάνιο στο Φραγκοκάστελλο, γνωστή περιοχή στα Χανιά.
Άνδρας 44 ετών αγνοείται στα Χανιά από την Παρασκευή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 44χρονος χάθηκε στο Φραγκοκάστελλο, νότια του νομού Χανίων, όπου πήγε για να απολαύσει τη θάλασσα και το μπάνιο του. Περιπολικό του Λιμενικού Σώματος «χτενίζει» την περιοχή από νωρίς το πρωί ψάχνοντας τον 44χρονο, ενώ στις έρευνες συμμετέχει και συνδράμει και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
- Διαβάστε επίσης: Χαλκιδική: Η στιγμή που ο 30χρονος Ιβάν πάτησε στεριά – Εντοπίστηκε σώος μετά από 19 ώρες
Από τη θάλασσα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν έρευνες καθώς στη περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χώρας Σφακίων, μεσημβρινές ώρες χθες, για 44χρονο αγνοούμενο κολυμβητή, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Φραγκοκάστελλου δήμου Σφακίων.
Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες υπό τον συντονισμού του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συμμετοχή περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, ναυαγοσωστικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικού σκάφους, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Κακλαμάνης για Βαλτογιάννη: «Απαράδεκτη η αναφορά βουλευτή στη χούντα – Έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα»
- Πολιτική αντιπαράθεση για την κακοκαιρία: «Η κυβέρνηση έχει αποτύχει»
