
Δημήτρης Λιγνάδης: Σήκωσαν πανό και στην Επίδαυρο – Έγραφε στα αγγλικά «Βιαστής είναι»
Νέο πανό στην Επίδαυρο
Sυνεχίζονται οι αντιδράσεις στα θέατρα της χώρας για την απόφαση του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Αυτή τη φορά, πανό διαμαρτυρίας «σηκώθηκε» στην Επίδαυρο.
Βράδυ Σαββάτου και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου είναι γεμάτο κόσμο που είχε πάει να παρακολουθήσει τον «Αγαμέμνων» του Γερμανού σκηνοθέτη Ούρλιχ Ράσε. Κι εκεί, λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση, υψώθηκε το πανό για τον Δημήτρη Λιγνάδη.
«Βιαστής είναι» έγραφε στα αγγλικά.
Today at Epidaurus theatre.
Dimitris Lignadis is a rapist. #Greece #Βιαστης_ειναι pic.twitter.com/48wWKW5gh9— Dimitris Rapidis (@rapidis) July 23, 2022
Και σήμερα στην Επίδαυρο pic.twitter.com/L6sfFwnE6f
— Maria Louka (@maria_louka) July 23, 2022
Θα δικαστεί από μηδενική βάση
Νέο «ποινικό σκηνικό» για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, διαμορφώνεται μετά την άσκηση της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης από την εισαγγελέα εφετών, Βασιλική Χαλβά.
Η εισαγγελική λειτουργός, αφού μελέτησε τα πρακτικά της δίκης και την αναφορά του συναδέλφου της Κωνσταντίνου Κούντρια, ο οποίος ήταν στην έδρα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, άσκησε έφεση τόσο για το αθωωτικό σκέλος της απόφασης για τη μία υπόθεση βιασμού, όσο και ως προς το ύψος της ποινής για τις άλλες δύο περιπτώσεις βιασμού για τις οποίες και πρωτοδίκως ο Δ. Λιγνάδης κρίθηκε ένοχος.
Μετά από την εξέλιξη αυτή ο ηθοποιός, όταν θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, θα δικαστεί από μηδενική βάση για τρεις υποθέσεις βιασμού, με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ποινική του μεταχείριση.
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Primark: Μειώνει τις τιμές για να απαντήσει σε Shein και Temu
- Πώς βρέθηκαν τα ρούχα της Σαρλίζ Θερόν στο πλατό του Memento
- Κοζάνη: Ένας τραυματίας από τη φωτιά – Υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Λίβανος: Οι συνεχιζόμενες επιχειρήσεις του Ισραήλ στα νότια εμποδίζουν την ανάπτυξη του στρατού της χώρας


