
Νικολά Σαρκοζί: Βρέθηκε για λίγες ώρες στη Ναύπακτο
O πρώην πρόεδρος της Γαλλίας δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με κατοίκους της Ναυπάκτου
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, μετά την εμφάνισή του στην Αθήνα, επισκέφτηκε για λίγες ώρες και τη Ναύπακτο με το τουρ του στην Ελλάδα να συνεχίζεται.
Όπως μεταδίδει το Nafpaktianews, o πρώην πρόεδρος της Γαλλίας ήταν κατά πάσα πιθανότατα ο «μυστηριώδης» ένοικος του εμβληματικού γιοτ ΟPTASIA που είχε «δέσει» την Τετάρτη το απόγευμα έξω από το λιμάνι της Ναυπάκτου.
- Διαβάστε επίσης: Ευχάριστα νέα με τις μωβ μέδουσες – Ποιες παραλίες «απελευθερώθηκαν»
O Nικολά Σαρκοζί, την Πέμπτη το πρωί, εθεάθη να κάνει το πρωινό του τζόκινγκ στους δρόμους της πόλης πριν αναχωρήσει με το υπερπολυτελές γιοτ λίγη ώρα αργότερα.
O πρώην πρόεδρος της Γαλλίας δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με κατοίκους της Ναυπάκτου οι οποίοι τον αναγνώρισαν.
Δείτε εικόνες
- Γκουτέρες: Ισχυρή δέσμευση για επίτευξη λύσης στο Κυπριακό
- Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει τις προτάσεις της ΕΛΑΣ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
- Περνάει ιατρικά και υπογράφει στην Ντόρτμουντ ο Καρέτσας (pic)
- Για νεους βανδαλισμούς κάδων κανει λόγο ο Δήμος Βύρωνα
- Ο MK προκάλεσε τον Μοντέρο σε μονό και ο γκαρντ του Ολυμπιακού απάντησε με ιδιαίτερο τρόπο (pic, vid)
- Βίντεο με την εξάπλωση των πυρκαγιών – Στάχτη πάνω από 1.200.000 στρέμματα σε Γαλλία και Ισπανία- Πάνω από την Ελλάδα ο καπνός




