Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή: Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή: Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο και να περάσουν ρομαντικές στιγμές οι δυο τους

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι πολύ ερωτευμένοι και δε σταματούν να το δείχνουν. Το ζευγάρι είναι αχώριστο εδώ και αρκετούς μήνες, με τον έναν να ακολουθεί τον άλλον ακόμη και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Οι δυο τους φαίνεται να αλληλοθαυμάζονται απεριόριστα και να αλληλοστηρίζονται . Μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram ο ηθοποιός ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από τις συναυλίες της Δέσποινας Βανδή ενώ αντίστοιχα η τραγουδίστρια αναρτά φωτογραφίες από τις θεατρικές παραστάσεις του αγαπημένου της.

Το ζευγάρι λοιπόν, βρέθηκε αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Με αφορμή τη συναυλία που έδινε εκεί η Δέσποινα Βανδή, σε συνδυασμό με την παράσταση, όπου πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, «Αντιγόνη», οι δυο τους βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.

Μάλιστα, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από το κοινό τους ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Το ζευγάρι δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης και απόλαυσε μοναδικές στιγμές.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η έξοδος στη Χαλκίδα

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Χαλκίδα ξανά για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο ταλαντούχος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή και η αγαπημένη του πήγε να τον παρακολουθήσει. Αργότερα, το ζευγάρι δείπνησε μαζί με φίλους και άλλους ηθοποιούς. Το δείπνο τους φαίνεται να περιλάμβανε σουβλάκια αλλά και μπύρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και με την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου που επισκέφτηκαν, γράφοντας στη λεζάντα χαρακτηριστικά: Χειμώνα ονειρευόμουν να έρθουμε και τελικά ήρθαμε κατακαλόκαιρο! Να φάμε από τα χεράκια της Ακτίδας».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024