
Παναθηναϊκός: Ντύνει στα «πράσινα» τον Ζόνας Τόρο και τον δίνει δανεικό
Ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να κάνει δικό τον 23χρονο εξτρέμ Ζόνας Τόρο, τον οποίο βλέπει ως επένδυση για το μέλλον.
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται, ο Ζόνας Τόρο. Όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr οι «πράσινοι» ήταν έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Σάο Παόλο για τον 23χρονο εξτρεμ, με τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι πλέον σε προχωρημένο επίπεδο.
Ο Τόρο δεν είναι ο εξτρέμ που ψάχνει το τριφύλλι για μπακ απ των Παλάσιος – Αϊτόρ, αλλά είναι μια επένδυση με βλέμμα το μέλλον. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει συνολικά 45 συμμετοχές με την Σάο Πάολο και έχει πετύχει 5 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ.
Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Atlético Clube Goianiense και έχει καταγράψει 15 συμμετοχές με 1 γκολ, αλλά και αυτή της Sport Club do Recife (13 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ). Είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο αποτελεσματικά και στα δύο άκρα της επίθεσης.
- Επεισοδιακή καταδίωξη 49χρονου στου Ρέντη – Τράκαρε με περιπολικό και προσέκρουσε σε κάγκελα πριν συλληφθεί
- ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ποινή της ΔΕΑΒ για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου «ταξίδεψαν» με την ενέργεια της ΔΕΗ
- Βίντεο από τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση σπείρας που έκανε απάτες με κέρδη 3 εκατ. ευρώ
- Επισφραγίζει τη διαχωριστική γραμμή με Μητσοτάκη ο Καραμανλής – Με έτοιμο μηχανισμό για νέο κόμμα ο Σαμαράς
- Καταργεί την αύξηση της τιμής του ντίζελ για τους αλλοδαπούς οδηγούς η Σλοβακία





