Πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Περικλής Περάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στην Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η συνάδελφός του, Σου Κύρκου, με ανάρτησή της στο Facebook.
«Δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο τραγουδιστής με την υπέροχη φωνή Περικλής Περάκης. Καλό παράδεισο να έχει», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε την παρακάτω
Ο Περικλής Περάκης μεσουράνησε τη δεκαετία του ’70 ερμηνεύοντας ωραία τραγούδια όπως το «Απονιά», σε μουσική Στέλιου Σωτηρίου και στίχους Καλλιόπης Μαρμαρινού και το «Ποιος να το πίστευε» των ίδιων δημιουργών.
Ανάρτηση για τον θάνατό του έκανε και το Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος. Έγραψε συγκεκριμένα: «ΕΦΥΓΕ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΕΡΑΚΗΣ… Το Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΚΛΗ… Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα το Σάββατο 23-7-2022 και ώρα 10.30 πμ στο κοιμητήριο Ζωγράφου».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας