
Ιμπραΐμοβιτς: «Το Μιλάνο είναι το σπίτι μου»
Για πάντα στη Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Η διοίκηση της Μίλαν ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να επεκτείνουν τη συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο. Οι Ροσονέρι ανακοίνωσαν την παραμονή του Σουηδού σούπερ σταρ, αλλά με αρκετά μειωμένες απολαβές συγκριτικά με αυτές που λαμβάνει φέτος.
Συγκεκριμένα, η Μίλαν συμφώνησε με τον «Ιμπρα» για μονοετές συμβόλαιο με 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, τα οποία μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα τρία μαζί με τα μπόνους, πολύ λιγότερα από τα επτά εκατ. ευρώ που έλαβε την περασμένη σεζόν.
Ο 40χρονος άσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στις αρχές του 2023. «Το Μιλάνο είναι το σπίτι μου και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τη Μίλαν να πραγματοποιήσει τους στόχους της τη νέα σεζόν», δήλωσε ο Σουηδός άσος και συμπλήρωσε:
«Στη ζωή θα πρέπει να θες πάντα να κάνεις περισσότερα. Αυτός που είναι ικανοποιημένος ξαπλώνει στον καναπέ και χαλαρώνει. Δεν το θέλω αυτό, θέλω να στέκομαι στα πόδια μου και να περπατώ στη φωτιά για αυτό με κάνει να αισθάνομαι ζωντανός».
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 13 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ροντινέι: «Θα δώσω και τη ζωή μου για τον Ολυμπιακό»





